Reginele muzicii populare ţin timpul în loc cu regim şi sport

v112-13-vedetet-sofia-10.jpg

Sofia Vicoveanca (76 de ani) își păstrează tenul cu mască din miere sau lapte bătut

Cele patru soliste cu voci de aur, Irina Loghin, Elena Merişoreanu, Sofia Vicoveanca şi Maria Ciobanu au frânt multe inimi, în tinereţe, cu frumuseţea lor naturală. Dar nici acum ele nu se lasă, fentând trecerea timpului cu câteva secrete, pe care ni le-au împărtăşit.

Celebrele femei, care între timp au ajuns să aibă o carieră de invidiat în spate, au făcut furori nu doar cu talentul lor, ci şi  cu chipurile lor de păpuşi. Irina Loghin a fost de o frumuseţe răpitoare, dar şi acum, la cei 78 de ani ai săi, arată impecabil. 

Pe vremuri, îndrăgita interpretă a stârnit până şi invidia Elenei Ceauşescu care, pentru o perioadă destul de lungă, a interzis-o pe posturile de radio şi tv, Irina revenind pe micul ecran de-abia după Revoluţie. 

v212-13-vedetete-irina-67.jpg

Irina Loghin (78 de ani) își menține tenul frumos cu ulei de măsline

irina_loghin_gusulita.jpg

irina loghin
Irina Loghin le-a arătat fetelor cum să scape de „gușuliță”
foto: captură video

Dar cântăreaţa a recunoscut că face mari eforturi, ca să arate bine: ”Nu mai mănânc carne de peste 30 de ani, consum doar peşte şi legume, cât şi preparate din soia, cum ar fi laptele din aceste boabe, pe care îl prepar singură în casă”. 

În plus, în fiecare zi, fie ploaie ori ninsoare, ea se plimbă prin Parcul Herăstrău. Ca să-şi menţină tonusul muscular  are şi o serie de exerciţii, pe care le face nu la sală, ci acasă. Ea a apelat la medicul estetician pentru o mică reparaţie la nivelul ploapelor, dar tenul şi-l îngrijeşte cu cremă Doina în care pune ulei de măsline. Şi Sofia Vicoveanca, artista care în urmă cu două zile a împlinit 76 de ani, are o energie adolescentină şi un chip care nu îi trădează deloc vârsta. Originară din Vicovul de Jos, de unde îşi trage şi numele de scenă, interpreta de muzică populară are şi acum o talie trasă ca prin inel. Silueta sa este însă rezultatul unui regim bazat pe o alimentaţie corectă şi a tratamentelor naturiste. 

v312-13-vedetete-maria-ciobanu-4.jpg

Maria Ciobanu (80 de ani) și-a reparat dantura și are gene false. Ea ține o dietă pe bază de legume

”Seara nu mănânc mai nimic, doar rareori, când poftesc ceva. Cafea nu beau, alcool nici atât, ţigara nu ştiu cum e, însă beau foarte multe ceaiuri”, a dezvăluit artista artista. 

Elena Merişoreanu (68 ani) a fost  şi a rămas o femeie atrăgătoare. La 19 ani, ea a câştigat, la un Festival de folclor din Italia, un concurs de Miss la care au participat 180 de fete. 

Avea părul negru şi o privire jucăuşă, cu care dădea gata pe oricine. Cântăreaţa a apelat la câteva trucuri de frumuseţe: şi-a tatuat sprâncenele, ochii şi buzele, la o prietenă din America, Livia. 

“Toate solistele din muzică au recurs la astfel de retuşuri, dar nu recunosc. Prietena mea Livia din America face aceste tatuaje permanente. Nu sunt dureroase, iar tuşul thailandez folosit rezistă mult. În România aceste intervenţii se fac de mântuială şi nu durează”, a declarat solista. Ea se fereşte de grăsimi, însă de Sărbători dă iama în bunătăţi. 

v412-13-vedetete-1.jpg

Elena Merișoreanu (68 de ani) a apelat la tatuaj permanent, la nivelul ochilor, sprâncenelor și buzelor

14-vedete-1afg.jpg


Elena, alături de nepoata ei, Beatrice, care i-a moştenit frumuseţea

Cât o priveşte pe ”Ciocârlia muzicii populare româneşti”, Maria Ciobanu, o altă mare frumuseţe din anii comunismului, ea nu se dă bătută nici la 80 de ani. 

Şi-a reparat dantura, îşi pune gene false şi are grijă să nu se îngraşă, având un meniu bazat pe fructe şi legume. Ea urcă pe scenă şi acum ca scoasă din cutie, fiind machiată şi coafată impecabil. 

Pentru că nu suportă frigul, Maria locuieşte, pe perioada iernii, în Los Angeles. Iar vara merge împreună cu prietena ei, Irina Loghin, la tratament cu nămol, pentru a mai scăpa de problemele reumatice.

Irina Loghin şi-a tras palme ca să scape de guşă

Irina Loghin  le sfătuieşte pe femei cum să aibă grijă de ten, dar şi cum să se maseze, cu mişcări rapide ale degetelor, pentru a scăpa de bărbia dublă.

irina12-13-vedetete-irina-2.jpg

Irina are trucuri simple, dar cam dureroase

sofia2.jpg

sofia vicoveanca
Sofia Vicoveanca a crescut în vremuri tulburi
Foto: Facebook

”Guşa începe să se formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade. Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat ea.

Loading...

Citește și

  • Mereu aranjate şi ca scoase din cutie! Aşa arată multe dintre solistele noastre de muzică populară care, deşi se află la cea de-a doua sau chiar la cea de-a treia tinereţe, ele nu ies din casă fără să se fardeze. Elena recunoaşte că tot de la Irina a învăţat şi cum să scape de bărbia dublă, dându-şi cu viteză palme peste faţă.

  • Are 57 de ani de carieră în spate şi 75 de ani de viaţă, însă celebra interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca arată cu 15 ani mai tânără. Sprintenă şi cu un corp tras ca prin inel, doamna cântului bucovinean, susţine că este lipsită de vicii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1