"Regina Kangoo Jumps" a intrat în Cartea Recordurilor

6_7_baza-kinga-sebestyen-1.jpg

Kinga Sebestyen a antrenat publicul de la concert

Antrenoarea Kinga Sebestyen (46 ani) a oferit pe 8 noiembrie, la Arena „Antonio Alexe” din Oradea, un show dinamic de neuitat, în deschiderea concertului Nana. Ea a făcut fenomenul Kangoo Jumps faimos în toată lumea, iar cu această ocazie a condus o sesiune demnonstrativă pentru a încălzi publicul înaintea show-ului muzical.

Kinga a fost felicitată de artiștii germani atât pentru show-ul sportiv, cât și pentru cea mai frecventată oră de Kangoo Jumps, cu peste 1.500 de persoane, condusă acum o lună, tot în Oradea, care a intrat în Cartea Recordurilor.

„Pe muzica lui Nana dansam în discotecile anilor ’90. Mi-au rămas la suflet melodiile lui de care mă leagă multe amintiri. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să ne întâlnim acum și, mai mult, să vadă ce amploare are Kangoo Jumps și în România, pe lângă Germania, țara lui natală”, a spus Kinga Sebestyen. Ea activează de peste 25 de ani ca antrenoare certificată de Kangoo Jumps și promovează un antrenament special pentru slăbire. 

 

Loading...

Citește și

  • Kinga Sebestyen, cea care a făcut celebru fenomenul Kangoo Jumps în toată lumea, a reușit o performanță extraordinară duminică, 13 octombrie, în Oradea. Peste 1500 de persoane, din întreaga țară și de peste hotare, s-au înscris și au participat la cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie, un proiect inițiat de Kinga Sebestyen, menit să fie omologat de reprezentanții Cărții Recordurilor.

  • Kinga  Sebestyen, avioane, lectii pilotaj, instructor,Kangoo Jumps

    Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de Kangoo Jumps, este pasionată de adrenalină prin prisma spotului pe care îl practică de o viață. Face mișcare zilnic și îi place la nebunie să conducă. Mai nou, bruneta și-a descoperit o altă pasiune: pilotajul. Asta după ce s-a reîntâlnit cu un prieten din copilărie care deține în prezent două aeronave de mici dimensiuni și o pistă de aterizare privată. De aici până lalecții de pilotaj n-a fost decât un pas.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1