Regii rock-ului sunt din nou în război, pe numele ”Compact”

2_col_leo_iorga.jpg

Paul Ciuci, Leo Iorga, Compact, concert, razboi, trupe rock
Leo Iorga și colegii lui vor cânta în Compact B, luna viitoare

De cinci ani se duelează în tribunal, pe titulatura ”Compact”, iar în urma procesului intentat de Paul Ciuci, solistul trupei, Leo are interzis să se folosească de acest nume.

 Iată însă că, pe contul de Facebook al pârâtului, apare mai nou un afiș, cu un spectacol de luna viitoare, pe 10 februarie, la Berăria H din Capitală, pe care îl va susține sub pălăria Compact B, trupă reînființată anul trecut (n.r- și în anii comunismului aceste trupe, Compact B, din București, și Compact C, din Cluj, funcționau în paralel”, creându-se adesea confuzii).

2_col_paul_ciuci.jpg

Paul Ciuci, Leo Iorga, Compact, concert, razboi, trupe rock
Paul Ciuci a cerut în instanță ca Leo să nu se mai folosească de numele Compact

Contactat de reporterii Click!, Paul Ciuci ne-a declarat, vizibil surprins de faptul că Leo încearcă să fenteze decizia tribunalului: ”Știu despre acel spectacol. Asta este meseria lor, ce pot să vă zic? Eu cu Leo avem un proces pe rol, iar justiția o să facă dreptate. Aici se face un tertip ieftin, probabil le-a plăcut perioada când erau în trupa Compact”. Leo a cântat în trupa Compact din Cluj în perioada 1988-1996, în care Paul fusese plecat să-și caute norocul în America, însă, după revenirea țară,  l-a înlăturat pe artistul care i-a ținut locul și pe care acum îl cară prin tribunale, deși e bolnav de cancer pulmonar.

2_col_afis.jpg

Paul Ciuci, Leo Iorga, Compact, concert, razboi, trupe rock
Acesta este afişul spectacolului
Loading...

Citește și

  • Au cunoscut succesul cu trupa Compact, însă din 2013 au devenit rivali de moarte, la tribunal. Paul Ciuci îl acţionase în judecată pe Leo Iorga, nemulţumit că acesta foloseşte în cariera solo numele legendarei trupe rock, înfiinţată în 1977. Recent, toată ura a fost însă îngropată, Ciuci fiind impresionat de necazul colegului de breaslă, măcinat de cancer din 2011.

  • Paul Ciuci (59 de ani) l-a invitat la tribunal, în 2013, pe Leo Iorga (51 de ani), pe motiv că pârâtul se foloseşte la greu de numele acestei trupe, din care, o vreme, a făcut şi el parte. Nemulţumit că instanţa nu a fost de partea lui, Leo, diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, a făcut recurs.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1