Reghecampf, în ținută șocantă, la Abu Dhabi. Uite cum s-a îmbrăcat

reghe-costum-de-fite.jpg

Reghecampf și Anamaria Prodan se țin de mână
laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au apărut îmbrăcați în ținute de fițe
foto: Instagram

Anamaria Prodan a urcat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea și soțul ei ținându-se de mână pe holul unui restaurant celebru din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Cei doi sunt îmbrăcați de fițe, în ținute create de designeri celebri. Imaginea a devenit virală. Motivul: costumul lui Laurențiu Reghecampf. Hainele lui Reghe a împărțit internetul în două. Unii consideră că sunt frumoase, alții, dimpotrivă, cred că arată ca niște pijamale.

De fapt Reghecampf poartă un costum un Dolce &Gabbana, la fel ca și soția sa. Anamaria este îmbrăcată cu pantaloni albi și cămașă tot albă cu aplicații de la același brand. Geanta este Channel, iar în picioare poartă o pereche de pantofi albi cu ținte de la Christian Louboutin. Reghe are în picioare loafersi Dolce &Gabbana.

La vederea fotografiei, admiratorii sexi-impresarei au lăudat ținuta ei, însă nu au fost de acord cu îmrăcămintea purtată de Reghecampf.

reghe-si_prodanca-in-pijamale.jpg

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, într/un restaurant din Abu Dhabi
Laurențiu Reghecampf are o ținută care a scandalizat fanii
foto: Instagram

”Soțul pare că a ieșit din casă în pijamale. Tu arăți excelent mereu. Complimente, sunteți amândoi frumoși”, a comentat un internaut pe contul de Instagram.

„Frumoasă pijama, Reghe”, a comentat un alt admirator.

Un alt fan a postat: "Nu tot ce e scump e de bun gust. Un clovn!", "Cum sa ii transmiți subtil soțului să se ducă la nani ca tu sa poți merge în club”

Au fost însă și oameni care au apreciat apariția spectaculoasă

”Superbi amândoi..Doamnă ajută! Să fiți fericiți!” a scris un alt admirator, iar un alt utilizator al internetului i-a admonestat pe cei care au adus critici și a scris că ”multă lume nu știe ce e moda. Dacă ați crescut numai în satul vostru e greu să vezi cu alți ochi”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri din showbizul românesc. Sunt căsătoriți de peste 13 ani, iar în prezent Ana-Maria face ”naveta”  între București și Dubai, acolo unde Laurențiu Reghecampf este antrenor echipa Al Wasl, unde mai are contract până în iunie 2019.

Loading...

Citește și