Rebela Silvia Dumitrescu împlineşte vârsta de 59 de ani. Cum ne-a şocat de-a lungul timpului

Silvia Dumitrescu se numără printre cele mai nonconformiste artiste de la noi, care a surprins, încă de la lansare, cu ținutele sale excentrice. Interpreta a apărut pe scenă în patine cu rotile, a avut părul colorat în toate felurile, a purtat minijup şi dres plasă, cu mult înainte ca toate acestea să devină o modă.

Silvia Dumitrescu (59 ani) își serbează azi, 3 octombrie, ziua de naștere şi a fost surprinsă cu o mulţime de mesaje de felicitare. Şi ea ne-a surprins mereu pe noi cu atitudinea ei relaxată, asumată şi nonconformistă. A fost dintotdeauna o excentrică, iar acest lucru s-a văzut pe scenă de-a lungul carierei sale: atât în stilul muzical abordat, dar mai ales în cel vestimentar ales.

A debutat în 1985, pe scena Festivalului de la Mamaia, unde a câştigat premiul întâi la secţiunea “Interpretare”. De atunci, a rămas o prezenţă constantă în showbiz. Şi n-a fost doar constantă, ci şi rebelă. A purtat ținute care mai de care mai excentrice, de la adidași cu fustiță scurtă și egări, la pălărie cu cercei cu cruce și o cămașă scurtă, ruptă. Și părul Silviei a suferit numeroase transformări: de la roz cu albastru, la blond cu codițe. Aceasta este Silvia Dumitrescu! De altfel, nici azi ea nu renunță la vestimentațiile de acest gen și se îmbracă în același stil.

silvia_dumitrescu_luminita_anghel_manuela_fedorca_crina_mardare_laura_stoica_virgil_popescu.jpg

Laura Stoica 50 de ani, comemorare, tragedie, drama, pierdere, solista, Generatia de Aur, muzica, mam Laura Stoica, tinerete, amintiri
Silvia Dumitrescu, Luminiţa Anghel, Manuela Fedorca, Crina Mardare, Laura Stoica, Virgil Popescu
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Silvia Dumitrescu a reuşit să topească peste 20 kg şi să arate ca acum 33 de ani. Interpreta, care s-a remarcat în anii ’85 la Festivalul Mamaia, are acum o siluetă de vis. Ea şi-a etalat trupul la mare, în toată splendoarea, într-un costum de baie.

  • Silvia Dumitrescu se numără printre cele mai nonconformiste artiste de la noi, care a surprins, încă de la lansare, cu ţinutele sale excentrice. Interpreta a apărut pe scenă în patine cu rotile, a avut părul colorat în toate felurile, a purtat minijup şi dres plasă, cu mult înainte ca toate acestea să devină o modă. Acum, la 58 de ani, nu e deloc diferită, căci uite cum ne-a surprins la lansarea albumului muzical “Asta sunt”!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1