Realizator B1 TV, urmărit penal pentru luare de mită şi suspendat din funcţie până la finalizarea anchetei

Andrei Bădin ar fi luat 5000 de lei

Andrei Bădin ar fi luat 5000 de lei
Andrei Bădin ar fi luat 5000 de lei
FOTO Facebook

Realizatorul Tv Andrei Bădin este urmărit penal pentru luare de mită în dosarul în care fostul şef al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, este acuzat de trafic de influenţă de la biroul premierului Victor Ponta.

UPDATE Postul B1 Tv l-a suspendat pe realizatorul tv Andrei Bădin până la finalizarea anchetei DNA. „Andrei Bădin beneficiază în mod firesc de prezumţia de nevinovăţie şi suntem convinşi că va lămuri acuzaţiile care i se aduc. Totuşi, din respect pentru telespectatorii noştri, simpla suspiciune de încălcare a codului deontologic al profesiei de jurnalist ne-a determinat să luăm, de comun acord cu Andrei Bădin, decizia de retragere a sa din emisiunile postului”, se arată într-un comunicat al postului B1 TV.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul că Adrian Duicu a susţinut în faţa procurorilor DNA că i-ar fi dat bani prezentatorului TV Andrei Bădin pentru a nu face o emisiune despre ministrul mediului Rovana Plumb. Aceleaşi surse au declarat că Andrei Bădin are calitatea de suspect în dosar şi ar putea şi el să fie trimis în judecată odată cu Adrian Duicu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1