Reacția Valentinei Pelinel după ce s-a spus că Borcea mai are un copil

pelinel.jpg

pelinel
Valentina Pelinel
Foto: Facebook

Nimic nu te mai poate surprinde când vine vorba despre Cristi Borcea şi femeile care îi fac copii. Şi totuşi.

Geanina Terceanu, magistrata condamnată în Dosarul Transferurilor pentru că ar fi luat mită ca să dea o sentinţă favorabilă în acest caz, a făcut o declaraţie-şoc, susţinând că ar avea un copil cu acesta.

“Îmi este dor de el. Am şi un copil cu Borcea. Duceţi-vă la mine la ţară şi vedeţi, dacă tot sunteţi aşa de curioşi. Eu vă întreb cine vă creşte copilul? Vedeţi câţi bani am luat. Nu sunt 220.000 de euro. A trecut un an şi jumătate”, a spus Terceanu, conform Antena 1. Cristi Borcea a cerut din spatele gratiilor să stea faţă în faţă cu femeia care îi pune serios în pericol povestea de dragoste cu fostul fotomodel, iar acest lucru ar trebui să aibă loc la mijlocul lunii mai.

jude5-act-3.jpg

Geanina Terceanu a pretins că Borcea o plăcea

Actuala iubită a lui Borcea s-a declarat amuzată de această declaraţie. “Nu este nimic adevărat. Este o prostie! Am ascultat şi eu declaraţia dumneaei şi se vede că face mişto de toată lumea când trimite jurnaliştii să-i găsească acest copil. E penibil cum a escaladat. Pe mine mă bufneşte râsul”, ne-a declarat Valentina Pelinel. 

Dacă declaraţia Geaninei Terceanu se dovedeşte adevărată, ar însemna că Borcea are opt copii. Până acum, a recunoscut şapte: trei cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Borcea, unul cu Valentina Pelinel şi unul cu avocata Simona Voiculescu.

Loading...

Citește și

 • borcea

  Nori de furtună se anunță asupra relației lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Deși fostul model i-a dăruit un băiețel cu 10 luni în urmă și așteaptă răbdătoare ca fostul acționar al lui Dinamo să iasă din închisoare, iată că planurile sale de a devein doamna Borcea intră într-un impas.

 • valentina pelinel

  Relaţia pe care o are cu Cristi Borcea, tatăl copilului ei, a adus-o din nou în luminile reflectoarelor pe Valentina Pelinel, care a devenit cea mai invidiată şi comentată femeie din showbiz-ul românesc. Fostul fotomodel ”a dat din casă” într-un interviu pentru revista VIVA!

 • borcea, sotii, impacare, sarbatori, spital

  Cristi Borcea e un mare diplomat! Chiar şi de după gratii, chiar şi din spital, el îşi doreşte armonie în familia ”extinsă”, din care fac parte două foste soţii, o actuală iubită şi şapte copii! În urmă cu două zile, fostul dinamovist le-a chemat la Spitalul Floreasca, unde este internat, pe Mihaela Borcea şi pe Valentina Pelinel, cu scopul clar de a le „împăca”.

 • valentina pelinel paparazi sofer treburi

  Trai nenică, nu glumă! Valentina Pelinel (36 de ani) duce viaţă de prinţesă de când a devenit oficial iubita lui Cristi Borcea (47 de ani). Chiar dacă fostul boss de la Dinamo e după gratii, are grijă ca blondinei să nu-i lipsească nimic. Cel care duce “greul” este şoferul fostului manechin, care are grija ca aceasta să nu mişte un deget atunci când iese în oraş.