Reacția Oanei Roman, după ce mama ei a fost jefuită: «A fost o zi de coșmar»

mioara.jpg

mioara roman
Oana Roman a fost îngrijorată din cauza traumei suferite de mama sa
Foto: Facebook

Sâmbătă seară, 16 septembrie, Mioara Roman a trecut printr-o spaimă soră cu moartea. Sub pretextul că vor să o ajute să repare un burlan, trei bărbați au pătruns în casa fostei soții a lui Petre Roman și au jefuit-o. Nu i-au luat doar banii de pensie, ci și mai multe bunuri.

Mai mult de atât, femeia de 77 de ani s-a ales cu o adevărată traumă. Oana Roman a povestit la Antena 3 despre cum s-a întâmplat, iar scenele par desprinse din filme. Mai mult, aceasta a revenit și pe Facebook cu un mesaj și un sfat.

"Azi a fost o zi de coșmar pentru mama, dar și pentru noi. Vă rog, aveți grijă de oamenii bătrâni și singuri. Dacă aveți rude, prieteni sau cunoștințe mai în vârstă și care trăiesc singuri, spuneți-le să nu primească pe nimeni necunoscut în casă pentru niciun motiv. Mama a scăpat vie și nevătămată ( a trăit totuși o traumă psihică greu de uitat), dar i-au luat tot ce au putut găsi prin casă. Iar ea a asistat neputincioasă la un jaf în propria ei casă, cu ea de față", a scris Oana.

Loading...

Citește și

  • A împlinit de curând 77 de ani, dar, în loc să-şi ducă liniştită vârsta, Mioara Roman are umerii împovăraţi de griji. Şi asta pentru că după 52 de ani de muncă are o pensie prea mică pentru a-şi plăti chiria şi medicamentele. Şi-a vândut aurul, însă acum fosta nevastă a lui Petre Roman e nevoită să predea în continuare la facultate.

  • Mioara Roman si Silvia Chifiriuc

    Se spune că în dragoste și în război este permis orice, iar pe asta probabil că s-a bazat și actuala parteneră de viață a lui Petre Roman când i-a spart casa fostului premier. Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare despre momentul în care tatăl ei s-a hotărât să înceapă o viață nouă alături de Silvia Chifiriuc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1