Reacţia lui Ştefan Bănică jr. când a fost întrebat de căsătoria secretă

lavinia_si_stefan.jpg

lavinia pirva stefan banica jr nunta bulgaria
Lavinia şi Ştefan Bănică sunt împreună de şase ani
Foto: arhivă personală

Ştefan Bănică şi-a început ziua la radio Europa Fm, unde a fost primit cu urări şi tort. Chiar dacă era extrem de emoţionat la împlinirea celor 50 de ani, artistul nu a scăpat nici de această dată detalii de la nunta de luna trecută cu Lavinia Pârva, dar a devenit brusc serios. Solistul s-a rezumat doar să confirme căsătoria şi să facă glumiţe pe această temă cu buna lui prietenă, Emilia Popescu, care l-a sunat în direct.

A fost o dimineaţă plină pentru Ştefan Bănică jr., care a primit urări călduroase de la toţi cei dragi. Invitat la radio Europa Fm, artistul a vorbit despre concertele sale pe care le pregăteşte şi nu a scăpat nici de curiozităţile legate de nunta cu Lavinia. Discret ca de fiecare dată câd vine vorba despre viaţa personală, artistul s-a schimbat brusc la faţă, vizibil deranjat, şi a lăsat să se înţeleagă că a făcut într-adevăr pasul cel mare.

stefan banica europa fm desteptareZoom
Ştefan Bănică a ocolit elegant subiectul căstoriei cu Lavinia
Foto: Facebook

"Tot ce se scrie despre mine este adevărat şi eu zic să credeţi. Nu vorbesc despre viaţa mea decât atunci când este cazul. Nu pot să-i contrazic. Eu nu vreau să intru în conflict cu nimeni", a spus artistul, care a trecut repede peste subiectul delicat.

Partenera lui de scenă, Emilia Popescu, l-a sunat în direct, iar Bănică nu a putut să se abţină şi să nu glumească despre subiectul fierbinte al zilelor trecute. "Vezi dacă nu cumva s-a scris că m-am însurat cu tine, dar asta nu ar mai fi fost o surpriză pentru nimeni", a spus el în timp ce îi mulţumea emoţionat actriţei pentru toate urările călduroase. Copleşit de cuvintele frumoase, Bănică a recunoscut pe finalul intervenţiei că mesajul Emiliei l-a atins la suflet. "Sunt picat din lună şi se poate întâmpla orice!", a conchis el. 

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit în mare secret la Balcic în Bulgaria în prezenţa apropiaţilor care nu au ştiut nici ei de ce se află iniţial acolo. Artistul le spusese că îşi sărbătoreşte ziua de naştere în avans. La lansarea piesei "Ea mi-a pus cătuşe", eveniment care a avut loc săptămâna trecută, cei doi şi-au etalat verighetele, dar nu au făcut alte comentarii.  

 

 

 

loading...

Citește și