Reacția lui Nadine, vegană convinsă, când Mircea Dinescu i-a gătit raci vii

nadine-mircea-dinescu_2.jpg

nadine mircea dinescu
Nadine și Mircea Dinescu, în emisiunea "Politică şi delicateţuri"
foto: TVR1

În ediţia din 10 noiembrie a emisiunii "Politică şi delicateţuri", difuzată duminică, la ora 15.00, la TVR 1, Nadine îl secondează pe Mircea Dinescu în bucătărie, la gătit raci. Doar că racii din castron sunt vii, ceea ce o disperă pe fosta solistă, devenită vegană înrăită.

Hotărâtă şi cu şorţul pus, Nadine vine pregătită să gătească cot la cot cu poetul, căci mărturiseşte că este destul de pricepută într-ale bucătăriei. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg! Dinescu are pe masă un castron plin cu raci… vii. Cuprinsă de milă pentru bietele fiinţe, Nadine aproape nu poate să privească procesul de curăţare şi gătire a racilor: „Mi-a fost foarte milă de raci, pentru că am o mare frustrare că nu mi-am depăşit condiţia asta primitivă de a mânca fiinţe! De jumătate de an sunt vegană, nu mă ating de carne, dar după, dezvolt tot felul de mici carenţe. Duc o bătălie să reuşesc să-mi anihilez instinctele primitive de a păpa animalele”, a declarat Nadine.    

nadine-mircea-dinescu.jpg

nadine mircea dinescu
Reacția lui Nadine când l-a văzut pe Mircea Dinescu pregătit să prepare racii
foto: TVR1

După ce racii sunt gata, Dinescu umple dovlecei şi vinete cu un amestec mai puţin obişnuit: fasole şi maioneză, apoi adaugă cozile de raci, iar ideea o face pe Nadine să exclame cu încântare: „Voi face şi eu acasă, evident fără raci!”. Cu siguranţă, după o masă copioasă, merge o discuţie savuroasă: Nadine reuşeşte să îl uimească pe Mircea Dinescu cu felul său de a fi, cu povestea incredibilă de viaţă, cu reperele sale spirituale, precum şi cu lista de lecturi: „Pentru că nu am avut tată, am considerat că pot să îmi aleg: Noica, Cioran, Ţuţea, Hristos” – a mărturisit Nadine.

Nadine s-a născut pe 24 februarie 1977, la Bucureşti. A debutat în 1995 la emisiunea de la TVR - Şcoala Vedetelor.

A lansat 4 albume muzicale, a jucat în filme, a prezentat emisiuni la diverse posturi de televiziune şi a scris cartea "Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine".

Citește și:

Cum s-a vindecat Nadine după bătăile și umilințele de la orfelinat

Soția lui Mircea Dinescu a murit la vârsta de 58 de ani. Mașa suferea de o boală gravă

Loading...

Citește și

  • scoala vedetelor, cantareti, adolescenti, fani, dans

    Copilăria fără părinţi a lăsat semne adânci în sufletul mulatrei Nadine Voindrouth (40 de ani), care la vârsta de şase ani a ajuns la un centru de plasament după ce mama ei a murit şi tatăl a plecat în Congo, ţara natală a bărbatului. Astfel, bunica s-a văzut nevoită să o ducă la orfelinat. Ce a trăit aici a făcut-o să sufere teribil şi nici după mai bine de 30 de ani nu i s-au şters din minte aceste amintiri.

  • Nadine a făcut mărturisiri șocante cu privire la nunta sa. Dacă alţi oameni au grijă să aniverseze ca la carte data în care s-au căsătorit, vedeta şi soţul ei nu serbează ziua nunţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1