Reacția lui Carmen Tănase, când l-a întâlnit prima dată pe Cabral: „Tu sărută-mă...”

tanase_bun.jpg

carmen tanase
Cabral spune că a întâlnit-o prima dată pe Carmen Tănase în urmă cu șapte ani
Foto: Prima Tv

Cabral a avut șansa să întâlnească în România o mulțime de personalități, iar prin stilul său unic, respectuos și amuzant, a reușit să se facă plăcut nu doar de fani, ci și de vedete. Într-una dintre poveștile de pe blogul său personal, prezentatorul Tv își amintește de momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe actrița Carmen Tănase.

Cabral povestește că în urmă cu șapte ani, când a invitat-o pe Carmen Tănase să-i realizeze un portret foto, a avut o dilemă în ceea ce privește felul în care ar fi trebuit să-i surprindă personalitatea, dar mai ales, cum ar fi trebuit să i se adreseze.

„Cum a fost să mă întâlnesc prima oară cu ea și să-i zic: «Sărut-mâinile, doamnă! Vreți să luați loc?» S-a uitat la mine contrariată, a zâmbit jumate și mi-a zis întinzând arătătorul spre mine: «Tu sărută-mă, dar dacă mă iei cu doamnă și dumneavoastră, o să-ți ronței o ureche»”.

20645163_1660728240646555_5395383385748102771_o.jpg

cabral
"Oamenii mari calcă aparențele în picioare"
Foto: Facebook

Cabral este plin de recunoștință și respect pentru Carmen Tănase, una dintre cele mai mari actrițe din România, dar mărturisește că pe atunci, nu știa prea multe despre ea: „La momentul respectiv nu știam decât că e o mare actriță. Apoi, în timp, am învățat că e mai mult de-atât. Am învățat că e un mare om. Oamenii mari calcă aparențele în picioare. Ajută pe oricine li se ivește în față. Se opresc din ce fac și au o vorbă bună pentru orice suflet viu. Oamenii mari respectă. Protejează. Iubesc.”

Loading...
 
 

Citește și

  • carmen tanase

    Actriţa Carmen Tănase, fosta Flăcărica din „Inima de ţigan” de la Acasă TV, dar şi bunica din noul serial „Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel, şi-a dorit să facă o schimbare în viaţa ei. După ce şi-a scos pungile de sub ochi, actriţa de la Teatrul Odeon a mai recurs la nişte artificii pentru a arăta foarte bine.

  • carmen tanase alexandru constantin

    Renumita actriță de teatru și de televiziune Carmen Tănase a vorbit duminică în emisiunea Constantin 60 despre copilăria ei, despre momentele pe care le-a trăit pe scenă dar și despre ce o înspăimântă și ce o bucură. Un moment special al întâlnirii a fost rememorarea episodului în care actrița a urcat pe scenă în fața idolului ei. ”S-a rupt filmul”, a povestit Carmen Tănase.