Reacția lui Adrian Hădean după anunțarea noului juriu de la MasterChef

Ultima actualizare:

    Adrian Hădeanfoto: Arhiva Personală
Adrian Hădeanfoto: Arhiva Personală

Pro TV a anunțat marți, 30 august, grila de toamnă și le-a făcut cunoștință fanilor cu noul juriu de la emisiunea MasterChef. După multe luni de speculații, în care s-a vorbit despre ”concedierea” lui chef Adrian Hădean și s-au vehiculat mai mult enume ca potențiali înlocuitori, misterul a fost risipit.

Răzvan Exarhu, Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec vor fi în juriul celei mai ”încercate” emisiuni din grila Pro TV. Nume complet noi, așadar, față de ediția trecută, când la cârma show-ului culinar s-au aflat Adrian Hădean, Foa și Patrizia Paglieri.

Reacția lui Adrian Hădean nu s-a lăsat mult așteptată, mai ales că toți cei care-l cunosc pe bucătarul ardelean știu că acesta este bun prieten cu unul din noii jurați.

”Salut alegerea făcută și pe fiecare dintre membrii noului juriu. Samuel Le Torriellec e un bucătar foarte talentat și cu o contribuție bună la construirea gastronomiei românești moderne, Liviu Popescu a dezvoltat o afacere serioasă și impresionantă având ca motor bucătăria și nu ar trebui să i se solicite o demonstrație mai mare de atât referitoare la capacitatea de a judeca o farfurie cu mâncare, iar Răzvan Exarhu, prietenul meu, a învățat bucătărie în propriul bistro, the hard way. Am și gătit împreună, am și mâncat, am și comentat împreună suficient de multă mâncare încât să nu fiu îngrijorat deloc de soarta show-ului.

În ceea ce privește comentariile legate de cât de chef en titre trebuie să fii pentru a putea juriza un concurs de gătit, fie el destinat amatorilor, cum e Masterchef, fie el destinat profesioniștilor, vă atrag atenția asupra faptului că formatul nu are doar bucătari profesioniști în juriu la nivel mondial, mulți dintre jurați fiind restauratori (vezi Joe Bastianich), gastronomi, autori de cărți culinare, oameni specializați în ramuri ale gastronomiei.

Chiar celebrul ghid Michelin, care împarte stelele după care aleargă nenumărați restauratori și bucătari profesioniști deopotrivă, e realizat în baza judecății unor oameni printre care se numără foarte puțini bucătari. Așa că, poate că ar fi mai bine ca în bucătărie să ne concentrăm mai mult la mâncare, iar pe canapea să ne concentrăm mai mult la a nu ne îneca cu popcorn în timp ce ne bucurăm (sau nu) de un show tv. Succes, Masterchef”, a scris Adrian Hădean pe blogul personal.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net