Iulia Albu, nemiloasă cu ţinuta de botez a Elenei Udrea: «Păpușa Barbie a politicii românești»

iulia_albu.jpg

Iulia Albu a criticat dur ținuta Elenei Udrea purtată la botezul fiicei sale

Elena Udrea şi logodnicul său, cu 12 ani mai mic, Adrain Alexandrov, au fost în centrul atenției presei deoarece şi-au creştinat copilul, pe micuţa Eva Maria, la Mănăstirea Caşin. Iulia Albu însă nu a fost iertătoare nici de această dată cu Elena Udrea, astfel că, fashion editorul a avut câteva replici destul de dure despre ținuta purtată de fostul ministru la acest eveniment frumos.

Elena Udrea şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi-au botezat fetiţa, vineri, 20 septembrie, la Mănăstirea Caşin din Capitală, iar la acest eveniment, fosta blondă de la Cotroceni a optat pentru o rochie albă, asortată celei purtate de micuța Eva Maria, cu specificația că rochița acesteia este una de prințesă, în timp ce „eu nu mai sunt prințesă demult', după cum a afirmat Elena Udrea în ziua cea mare.

„Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou. Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește.  Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată.  Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii. Este de preferat, ca atunci când distanța dintre breton și umeri nu este una considerabilă, să nu optați pentru lucruri în care vă înecați. Ideea unei ținute, la modul general, este aceea de a vă pune în valoare, nu de a vă scufunda în ea. Salut inițiativa Elenei Udrea de a nu ne arăta pedichiura, probabil în aceeași nuanță cu manichiura, un roz Malibu Barbie, și el trecut deja chiar și de al doilea val al celebrității, dar și alegerea unui machiaj natural', a declarat Iulia Albu pentru viva.ro

img_4019.jpg

Foto: Blitz
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1