Reacția Ioanei Ginghină, după ce și-a văzut fostul soț sărutându-se cu o altă femeie

42956489_122680605281971_2779730317466927104_n-770x515.jpg

Ioana Ginghină a reacționat la imaginile cu fostul soț sărutându-se cu o celebră actriță din România
Foto Instagram

Deși Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea și refugiul în brațele actriței Adriana Irimescu (Titieni), iată că nici Ioana Ginghină nu este nefericită, aceasta alegând să se concentreze în mod prioritar pe creșterea fiicei lor, Ruxandra. La scurt după ce știrea că fostul ei soț se iubește în văzul lumii cu Adriana Titieni a luat avânt, Ioana Ginghină a făcut primul comentariu cu privire la subiectul zilei.

Ioana Ginghină a publicat pe rețelele sociale un citat dintr-un articol scris pe blogul ei, iar un prieten virtual a ținut să-i semnaleze faptul că fostul ei soț a fost dat la tv în timp ce se săruta fără inhibiții cu o altă femeie. Astfel că, prima reacție pe care a avut-o Ioana Ginghină cu privire la știrea aceasta a fost chiar comentariul oferit de ea ca răspuns al înștiințării făcute de respectivul internaut.

gingii.jpg

Reacția Ioanei Ginghină
Foto Instagram

 

„Am văzut (n.r. că a apărut Alexandru Popescu sărutându-se cu Adriana Titieni Irimescu) Îmi sună telefonul întruna. Acum Ruxi (fiica ei și a lui Papadopol - n.r.) e importantă”, a fost reacția Ioanei Ginghină după ce a văzut filmarea în care fostul ei soț se săruta cu actrița Adriana Irimescu Titieni.

Adriana Titieni a divorțat?

Se pare că nu doar Alexandru Papadopol este un bărbat liber, ci și Adriana s-ar fi despărțit de soțul ei. Un indiciu în acest sens este faptul că aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie. Cel puțin pe rețelele sociale, Adriana nu se mai numește Titieni, ci Irimescu.

Alexandru Papadopol se iubește tot cu o actriță

Se pare că Alexandru Papadopol are un tipar, astfel că, și noua lui iubită este tot actriță, ca fosta soție. Mai mult de atât, Adriana Titieni a jucat în mai multe producții cinematografice și de televiziune alături de Ioana Ginghină și Adrian Titieni, cum ar fi serialul «În familie».

adriana_titieni_papadopol.jpg

Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se cu soția unui mare actor din România
Foto Spynews.ro

 

Citește și:

Alexandru Papadopol, sărut fierbinte în văzul tuturor cu soția unui mare actor din România

Ioana Ginghină e gata să o ia de la capăt: «Vreau să mă căsătoresc din nou»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1