Reacția fanilor când au văzut această poză cu Mihaela Rădulescu. ”Nu pot să mă uit”

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu
Andra și Mihaela Rădulescu sunt în juriul emisiunii ”Românii au talent”
foto: arhivă personală

Că Mihaela Rădulescu nu lasă să treacă nicio zi fără exerciții fizice, se știe deja. Că arată perfect tonifiată la 48 de ani, se vede cu ochiul liber. Însă cea mai recentă imagine făcută publică de jurata de la ”Românii au talent” i-a lăsat cu gura căscată chiar și pe cei mai fideli fani ai ei.

Mândră de munca ei la unul dintre cele mai de succes show-uri de la PRO Tv, Mihaela Rădulescu a postat o imagine din culisele emisiunii, în care apare alături de Andra. Nimic provocator, doar semnul victoriei schițat de cele două jurate. Însă fanii au remarcat brațele tonifiate ale Mihaelei, cea mai bună reclamă pentru felul în care vedeta a ales să se protejeze de efectele înaintării în vârstă.

”Nu pot să citesc descrierea! Privirea e blocată pe brațe”, ”Nu pot să citesc descrierea! Privirea e blocată pe brațe”, ”Doamne, ce piele frumoasă și ce tonifiat este totul la tine”, i-au scis fanii entuziasmați.

Mihaela Rădulescu nu a făcut niciodată un secret din gesturile care o ajută să se mențină în formă. Mult sport, practicat zilnic, și nu neapărat la sală, o dietă echilibrată, fără excese și fără restricții frustrante, și, desigur, multă iubire.

”Nu trag de fiare, ci de mine. Dau apă la moară, dar o și beau copios. Nu sunt pasăre de noapte, iubesc răsăriturile. Nu aștept să îmbătrânesc, trăiesc în fiecare zi ce vârstă vreau eu, ce stare-mi face bine și ce mă animă să merg mai departe. Cât vreau eu de departe. Nu cred în diete sau detox-uri, dar cred în plăcerea pe care ți-o dă o slană cu ceapă, când exact de asta am chef. Nu cred în lifturi, iau scările la trântă. Nu cred în statul pe canapea, ci în mișcare zilnică, de orice fel. Nu cred în alcool, mă pot îmbăta cu dragoste foarte eficient. Nu mă interesează ce vor alții să trăiesc, ci doar ce aleg eu să trăiesc”, a subliniat recent Mihaela Rădulescu pe pagina personală de Facebook.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1