Răzvan Ciobanu a dat de pământ cu câştigătoarea Eurovision: «Votăm un cotcodăcit oligofren»

6-vedetete-razvan-ciobanu.jpg

razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu şi-a încheiat colaborarea cu Kanal D din luna ianuarie
Foto: arhivă personală

Faptul că Israel a fost țara care a câștigat ediția din 2018 de la Eurovision a fost pe de o parte surprinzătoare, cât și de așteptat, asta pentru că ea avea mulți susținători încă de dinainte de concurs. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil”, Răzvan Ciobanu, nu și-a putut abține părerile referitoare la ceea ce a promovat Netta Barzilai, câștigătoarea din Israel.

Răzvan Ciobanu a explicat faptul că el susține stilul de viață sănătos, nu obezitatea care poate fi o situație medicală gravă. Designerul a explicat că Europa a votat după mjoritate și nu crede că ne identificăm cu o normalitate frumoasă, el preferând reprezentanta Ciprului pentru suplețea și dansul ei.

„Eu m-aș “îngrijora” după votul ăsta de la #eurovision, așa-zisa “diversitate” este (după părerea mea) prost înțeleasă. Europa a votat după chipul majorității. Și cum să vrem să ne identificăm cu o normalitate frumoasă?! Nu mai bine votăm imaginea care ne este mai la îndemână?! Păi să nu votăm o fată care rupe sala în două și nici nu doarme în shaorma cu de toate…votăm un cotcodăcit oligrofen și ne identificăm cu imaginea unei dolofane “nonconformiste”, să nu-mi spuneți că ați votat cu piesa,nu va cred ? De niște ani mă amuz cum se votează toți ciudații,pe principiul că sunt “altfel”. Anul acesta am rezolvat problema! Obezitatea este la putere, boală cea mai răspândită. Să nu vrem să fim mai sănătoși, să ne consolam că suntem “diverși” și că suntem frumoși oricum. Asta era mesajul piesei. Așa că aștept înjurături de la“dolofani” pe principiul că judec. Dar surpriză, am acest drept, mă lupt cu această boală de când mă știu. Și chiar dacă mai pierd câte o bătălie, mă adun de pe jos și o iau de la capăt! Ceea ce va recomand și vouă! Suntem frumoși, dar hai să fim și sănătoși ?!”, a afirmat Răzvan Ciobanu pe rețelele de socializare.

 

loading...
Loading...

Citește și