Reacția Danei Rogoz, după ce o femeie s-a laudat că a bătut-o și a scuipat-o: «Mi s-a oprit respirația»

dana_rogoz.jpg

Mesajul Danei Rogoz pentru femeia care a bătut-o și scuipat-o
Foto: Instagram

Dana Rogoz are parte din ce în ce mai des de mesaje insultătoare pe rețelele de socializare, venite din partea urmăritorilor ei. Vedeta nu dă curs, probabil, tutror comentariilor care o supără, însă, unul dintre acestea a ieșit în evidență prin modul defectuos de gândire al persoanei care l-a scris, încât Dana a ținut neapărat să comenteze subiectul care a deranjat-o.

Dana Rogoz a primit recent, pe rețelele de socializare, un comentariu care pur și simplu a șocat-o. O femeie i-a comentat la una dintre pozele publicate pe Intagram, lăudându-se cu faptul că la un moment dat, pe vremea când Dana era doar un copil și juca rolul Abramburicăi, a văzut-o pe stradă și a scuipat-o și mai apoi a lovit-o. În momentul în care a văzut mesajul și și-a amintit de întâmplarea neplăcută prin care a trecut la o vârstă atât de fragedă, Dana Rogoz a ținut neapărat să reacționeze pe blogul său, transmițându-i, la rândul ei, un mesaj dur doamnei în cauză. Se pare că motivul bătăii primite de Dana ar fi fost faptul că ar fi fost „îngâmfată” în momentul întâlnirii cu agresoarea.

mesaj_instagram.jpg

Mesajul primit de Dana Rogoz pe Instagram
Foto: Instagram

„Dana-adult vrea să o strângă în brațe pe Dana-copil. Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel că Dana-copil în momentul respectiv. 
Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victimă a bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. La mine, “problema” era că sunt “vedetă”. Atât. Era suficient pentru unii. Uneori mă recunoșteau pe stradă, alteori în autobuz, și “admiratia” lor se manifesta în felul descris mai sus. Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicăi pe stradă. Dar le treceam pe toate la “riscurile meseriei” și mergeam mai departe. 

Doar că azi, în urma acestui mesaj, aș vrea să mă întorc la Dana-copil lovită și scuipată de aceste fete și să îi spun că nu e vina ei, că nu a greșit cu nimic. Dana-adult vrea să îi steargă scuipatul, să o strangă în brațe pe Dana-copil și să o felicite pentru instinctul bun pe care l-a avut încercând să evite astfel de oameni. Și aș lasă-o să îmi plangă în brațe. 

Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să va scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, că încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și că tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum. Sunteți mandră de ce mi-ați făcut împreună cu prietena dvs încât aveți curajul să va lăudați pe contul meu? Să va fie rușine. Nu ați înțeles nimic din viață”, i-a transmis Dana femeii care a agresat-o. 

 

 

loading...
Loading...

Citește și