Reacția Andreei Bănică după ce a fost criticată că nu-și hrănește singură copilul

andreea_banica.jpg

andreea banica
Andreea Bănică a fost criticată de internauți că nu-și hrănește singură copilul
Foto: Facebook

Andreea Bănică nu a putut trece cu vederea criticile anumitor persoane de pe Internet atunci când s-au luat de ea că nu-și hrănește singură copilul. Cântăreața i-a pus la punct pe cei care au criticat-o.

Andreea Bănică a publicat pe contul său de Instagram o înregistrare video în care băiețelul ei, Noah, este surprins în timp ce bona îi dă să mănânce. Pe lângă comentariile de admirație, vedeta a fost și criticată pentru că în loc să-și hrănească ea însăși copilul, a preferat mai degrabă să-l filmeze.

Cântăreața nu a suportat însă criticile și a răspuns unui utilizator: „Mai bine îți vezi de copilul tău și poate vei avea ocazia să găsești un ajutor pentru a nu-ți mai crea astfel de frustrări pe care să le verși pe pagina oamenilor. Fiecare cu posibilitățile și norocul lui în viață.”

#noahandrei

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea banica sofia noah revista pictorial

    Andreea Bănică le-a făcut cunoştinţă fanilor ei cu micuţul Noah, în vârstă de aproape patru luni. Cântăreaţa a profitat de vremea însorită de primăvară şi şi-a scos copiii la plimbare în parc. Într-un scurt filmuleţ pe care artista l-a publicat pe contul ei de socializare, blonda a arătat pentru câteva secunde chipul băieţelului ei pe care l-a introdus în lumea mondenă în urmă cu o săptămână când a pozat cu el pe coperta unei celebre reviste.

  • andreea banica botez lucian mitrea

    Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au pus la cale un eveniment special pentru cel de-al doilea copil, Noah Andrei. Băiețelul a fost botezat azi, 7 mai, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, unde vedeta și-a întâmpinat invitații într-o ținută specială.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1