Răzvan Simion și Lidia Buble se căsătoresc! Primul pas: convertirea la penticostali

Relația dintre Răzvan și Lidia urmează să treacă la un alt nivel. Cei doi au discutat deja despre căsătorie, iar primul pas va fi ”botezul” religios al prezentatorului.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează una dintre cele mai solide relații din showbiz, dar, ca în orice cuplu, mai există și mici probleme. Și chiar dacă au pornit cu stângul relația, dragoste dintre cei doi s-a dovedit a fi mai puternică decât s-ar fi așteptat unii-alții. Acum, după mai bine de doi ani petrecuți unul lângă altul, planurile celor doi trec la alt nivel și se pare că au vobit deja despre căsătorie. Răzvan este pregătit nu doar s-o ia de soție pe Lidia Buble, ci să se și convertească la religia ei. 

“La noi va fi mai întâi botezul și abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiți la botezul copilului, va fi botezul meu și apoi nunta”, a declarat Răzvan Simion pentru revista Unica.

În ciuda faptului că acum au o relaţie de invidiat, Răzvan nu a fost întotdeauna impresionat de Lidia Buble, iar atunci când s-au cunoscut  prezentatorul emisiunii matinale nu ştia nimic despre cântăreaţă.  „Nu știam nimic. La mine în emisiune debutează foarte mulți, gândește-te că eu am 280 de ediții pe an, șase invitați pe zi. Ea era încă o fată blondă care cântă, speriată de bombe. Noi ne băteam să găsim niște bilete la un concert al lui Michael Buble în perioada aceea, deci când am și văzut că o cheamă Lidia Buble mi-am zis: „Pe bune? Perfect, și pe mine mă cheamă Clapton!“. S-a așezat pe canapea și am întrebat-o: „Ia zi, ce e cu moda asta?“. Mi-e explicat că așa o cheamă pe ea. „Ia dă buletinul!“. Și ea a cerut geanta din culise. Ce om își lasă geanta abandonată?! Și acum face la fel, își lasă pe unde apucă geanta cu telefoanele, banii”, a declarat Răzvan într-un alt intrerviu. 

 

Loading...

Citește și

  • lidia buble cristi enache idila relatie marturisiri

    O poveste pe cât de incredibilă, pe atât de frumoasă. Acum e în topurile muzicale, cu melodia „Noi simţim la fel”, dar copilăria a petrecut-o în sărăcie, în Deva, împreună cu cei zece fraţi ai ei. Până să ajungă solistă, Lidia Buble a fost nevoită să lucreze ca bonă pentru şase copii şi chiar să vândă maşini. Azi, însă, culege roadele muncii sale, căci îşi poate ajuta familia cu bani.

  • emisiune lidia buble masina realizare

    Bucurie mare pentru solista Lidia Buble (21 de ani)! Artista pe care telespectatorii Antenei 1 o urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, în show-ul “Te cunosc de undeva!” și-a cumpărat, săptămâna trecută, prima ei mașină.