Răzvan Simion și Lidia Buble s-au logodit? Cum s-au dat de gol cei doi

lidia.jpg

lidia buble
Lidia și Răzvan se iubesc de doi ani
Foto: arhivă personală

Chiar dacă povestea lor de dragoste nu a început așa cum și-ar fi dorit, Lidia Buble (23 de ani) și Răzvan Simion (36 de ani) trăiesc așa cum și-au dorit. Sunt îndrăgostiți, petrec împreună cât mai mult timp cu putință și se răsfață ca doi adolescenți.

Se iubesc de doi ani și toată lumea se așteaptă să-i vadă la altar, încă de când Răzvan a divorțat de cea care i-a fost alături vreme de 15 ani, în urmă cu un an. Cu toate acestea, solista și matinalul de la Antena 1 nu s-au grăbit să facă acest pas. Chiar și așa, din când în când le fac câte o dezvăluire fanilor lor sau doar se joacă puțin cu imaginația lor.

Cea mai recentă imagine publicată de Răzvan i-a făcut imediat pe cei care îi admiră să-și pună întrebări în legătură cu statutul marital al celor două vedete. În timpul vacanței pe care Lidia și iubitul eu au petrecut-o de curând la Roma, cântăreața s-a pozat cu o bijuterie pe inelar, ce a devenit imediat subiect de disccuții. "V-ați logodit?" sau "Aveși ceva de spus fanilor?", au fost doar două dintre întrebările din rubrica de comentarii, rămase însă fără răspuns.

razvan.jpg

razvan simion lidia buble
Lidia și Răzvan i-au pus pe gânduri pe fani
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

 • lidia razvan

  Lidia Buble (23 de ani) o duce ca în puf de când îl are alături pe Răzvan Simion (36 de ani). Cei doi se iubesc și nu se sfiesc să arate acest lucru. Chiar dacă nu sunt văzuți prea des împreună pe străzile din București, vedetele se înțeleg de minune și fug departe de agitația orașului de câte ori au ocazia.

 • lidia buble

  Lidia Buble (23 de ani) și Răzvan Simion (36 de ani) se iubesc de vreo doi ani. Relația lor a evoluat frumos, iar de când matinalul este un om liber, din 10 mai 2016, când a divorțat de Diana, cea care i-a fost soție timp de 15 ani, nimic nu le-a mai stat în cale pentru a-și exprima dragostea în mod liber.

 • razvan simion lidia buble

  Lidia Buble e o norocoasă şi vrea să arate asta celor care mai cred că relaţia ei cu matinalul de la Antena 1 nu este serioasă. Blondina este răsfăţată de Răzvan Simion, iar dovadă stă chiar ultima imagine publicată de artistă pe contul ei de Instagram în care solistei i se serveşte micul dejun la pat.

 • lidia buble

  Dacă la începutul carierei, Lidia Buble (23 de ani) promova un look diferit, de vreun an, aceasta s-a schimbat total. A slăbit peste 12 kilograme și a adoptat cele mai recente tendințe în materie de machiaj, haine și păr.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1