Răzvan Ciobanu și-a tras pantofi de 1.200 de euro

6-vedetete-razvan-ciobanu.jpg

Răzvan a purtat și o broșă în formă de libelulă

Cunoscutul designer, care e și jurat la „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, este un colecţionar de accesorii şi de haine. La petrecerea de lansare a grilei de la Kanal D, Răzvan Ciobanu (41 de ani) a atras privirile şi datorită ținutei vestimentare.

Pe cămașă și-a prins o broșă în formă de libelulă și a încălțat o pereche de pantofi de fițe: „Pe libelulă o cheamă Matilda, pentru că aşa le spun eu tuturor lucrurilor care îmi plac, după personajul de film cu acelaşi nume. Am un «insectar» acasă care mai conţine încă vreo 20 de piese. Iar pantofii sunt de la Zanotti şi am dat 1.200 € pe ei, sunt mai speciali”, ne-a povestit acesta.  Răzvan este și un exemplu de voință, el slăbind 40 de kilograme în câteva luni.

iulia_albu.jpg

iulia albu bravo, ai stil razvan ciobanu
Iulia Albu nu „iartă” nicio vedetă şi nici cu colegii nu e prea prietenoasă
Foto: Arhiva personală
Loading...

Citește și

  • După două sezoane jurizate cu succes, unul dintre colegii Ilincăi Vandici va fi înlocuit din cauza problemelor de sănătate, tot mai dese în ultima perioada. Schimbarea nu va fi definitivă, ci temporară, până când juratul se va pune pe picioare. Răzvan Ciobanu va fi înlocuit de o altă vedetă îndrăgită de public, atunci când acesta nu se va simți bine.

  • Răzvan Ciobanu, Zakynthos, vacanta, cosmar, incendii, grecia

    Stare de urgenţă pe insulele greceşti Zakynthos şi Kefalonia, după ce nu mai puţin de 53 de hectare de vegetaţie au luat foc weekendul trecut, iar incendiile s-au extins cu repeziciune, din cauza vântului. La doi paşi de iadul elen se află şi designerul Răzvan Ciobanu, plecat să se relaxeze în vacanţă după terminarea emisiunii “Bravo, ai stil!” (Kanal D), unde are rol de jurat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1