"Răzbunarea" Andreei Mantea! Pestriţa îi pusese beţe-n roate la prima plecare

mantea-si-pestritu.gif

andreea mantea adelina pestritu rivale wowbiz
Andreea Mantea a revenit la "Wowbiz" după o absenţă de doi ani în care Adelina Pestriţu a fost colega lui Mădălin Ionescu
foto: Arhiva Personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Doi ani a fost Adelina Pestriţu în graţiile şefilor turci, însă lăcomia a lăsat-o fără job. Bruneta a sărit calul şi a cerut mai mulţi bani la sfârşit de lună, iar acest lucru i-a scos din minţi pe superiorii ei care i-au găsit repede o înlocuitoare în persoana Andreei Mantea. Vedeta tv nu este deloc străină de acest post, mai ales că în trecut ea a fost cea care a deschis seria "Wowbiz" la braţul lui Mădălin Ionescu.

Plecarea de acum doi ani a Andreei Mantea de la Kanal D nu a fost nicidecum rezultatul unei decizii spontane. Potrivit unor surse, o colegă de-a brunetei i-a aranjat din umbră debarcarea de la emisiunea „WoWbiz”. Cea care ar fi detronat-o în trecut pe Mantea este nimeni alta, decât rivala ei, Adelina Pestriţu, care i-a şi luat locul. În tot acest timp nici Mantea nu a stat degeaba. A fost angajată la staţia din Băneasa. Ea a fost protagonista "Burlăciţa", i-a ţinut locul Mirelei Boureanu Vaida la "Mireasă pentru fiul meu", a născut un băieţel, şi a avut pentru o scurtă perioadă un show matrimonial la Euforia Tv.

Ping-pong la "Wowbiz" între Mantea şi Pestriţa  

Atunci când Andreea Mantea a părăsit postul de televiziune Kanal D colegii ei de trust nu au fost deloc şocaţi. Ei se aşteptau la o asemenea decizie. Nu era nici un secret pentru nimeni că Andreea deranja cu replicile tăioase pe care obişnuia să le dea chiar şi şefilor săi.

În timp ce Mantea nu a mai fost printre preferate, Adelina a reuşit să crească în ochii şefilor turci de la Kanal D. Ea a intrat pe sub pielea colegilor şi a conducerii şi i-a băgat beţe-n roate Andreei Mantea. Lăcomia a pus-o însă pe tuşă, acesta fiind şi un alt motiv pentru care şi Mantea a plecat cu coada între picioare de la Kanal D. Acum, bruneta a semnat un contract frumuşel pe o perioadă cre îi va readuce din nou celebritatea pe care şi-o câştigase.   

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Plecarea Andreei Mantea de la Kanal D nu a fost nicidecum rezultatul unei decizii spontane. Potrivit unor surse, o colegă de-a brunetei i-a aranjat din umbră debarcarea de la emisiunea „WOWbiz”. Cea care ar fi detronat-o pe Mantea ar fi Adelina Pestriţu, care ar urma ca din toamnă să-i ia locul.

  • Adelina Pestriţu a anunţat marţi (5 ianuarie) faptul că a încetat colaborarea cu postul Kanal D, unde era co-prezentatoare. Conducerea Kanal D s-a mobilizat repede şi i-a găsit repede o înlocuitoare brunetei. Locul ei a fost luat de o altă vedetă. Andreea Mantea a revenit în sânul emisiunii „WOWbiz”, marţi seară (5 ianuarie) după ce a lipsit o lungă perioadă de timp.

  • adelina pestritu sexy kanal d

    2016 este un nou început, din punct de vedere profesional, pentru Adelina Pestrițu (28 de ani). Prezentatoarea emisiunii „WOWbiz” de la Kanal D a făcut un anunț-șoc marți (5 ianuarie). Sexoasa brunetă a mărturisit pe blogul personal că a încheiat colaborarea cu postul tv condus de turci.

  • Adelina Pestriţu nu mai este amfitrioana emisiunii "D-Paparazzi"! Sexoasa brunetă va prezenta, alături de Mădălin Ionescu, emisiunea "WOWbiz", după ce Andreea Mantea a părăsit postul Kanal D. Noua coprezentatoare de la "WOWbiz" va câştiga mai mult aici, faţă de cât lua la "D-Paparazzi".

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5