Răzbunare! Marcel Toader i-a tras iar clapa la divorţ

13_foto-1-4-col-care-te-ajuta-mai-mult-2.jpg

21 noiembrie - Ieri, la Judecătoria sectorului 5, Maria și-a făcut apariția însoțită de mama ei. Nici de această dată, soțul nu a fost prezent
Fotografii: BLITZ

Iată că Revelionul o prinde nedivorţată pe Maria Constantin. IMarţi dimineaţă, artista a ajuns la judecătorie pentru prima înfăţişare în procesul de divorţ cu Marcel Toader. A fost însoţită de mama ei, însă din schemă a lipsit tocmai rivalul, soţul Marcel Toader.

Nici de data aceasta, Marcel Toader (54 de ani) nu s-a sinchisit să-şi facă prezenţa la judecătoria Sectorului 5, unde a avut loc prima înfăţişare în procesul de divorţ cu Maria Constantin. După cum se ştie, pe 13 septembrie, când trebuia să se prezinte la notar, a procedat asemănător, lăsându-şi soţia cu ochii-n soare. Iată că Mariei Constantin (31 de ani) nu i-a păsat de modul în care o sfidează Toader şi s-a prezentat încă la primele ore ale dimineţii, pentru că îşi doreşte să scape cu orice preţ de el. La ora 8.50, artista a fost prezentă în faţa instituţiei. Şi de data aceasta, solista de muzică populară a întors mule capete, pentru că deşi a ales o vestimentaţie sobră, a fost la fel de sexy.

Marcel Toader i-a tras a doua oară clapa

Şi, dacă în urmă cu două luni şi jumătate, la notar, şi-a făcut apariţia într-o rochie galbenă extrem de mulată şi de decoltată, de data aceasta Maria a îmbrăcat o rochie neagră, împreună cu un sacou alb, pantofi roz, cu toc. Coafura cu bucle a completat perfect ţinuta. Nu a venit singură, ci însoţită de mama sa, Carmen Constantin. Cele două femei au intrat în clădire, au făcut controlul de securitate, apoi s-au dus val-vârtej la avizier, pentru a afla sala în care urma să se judece dosarul. În faţa sălii cu pricina s-au întâlnit cu avocatul Ionuţ Cazan, cel care o reprezintă pe artistă în proces. Au vorbit preţ de câteva minute, apoi bărbatul s-a depărtat de ele.

13_foto-3-2-col.jpg

13 septembrie - Maria a venit tot fără Marcel la notar

Doamnele au aşteptat în acelaşi loc, fără să schimbe prea multe vorbe, însă după 5 minute de aşteptare s-au îndreptat spre ieşire. Acolo s-au văzut din nou cu Ionuţ Cazan, au mai discutat puţin şi au plecat spre casă. ”Plecăm. Rămâne domnul avocat să studieze dosarul şi aşteptăm următorul termen, mai multe nu vă pot spune”, a declarat Maria Constantin pentru Click! Judecătorii urmează să fixeze un nou termen de divorţ, însă ţinând cont că Marcel îşi acuză soţia de infidelitate, lucrurile par mai complicate decât sunt. Afaceristul trebuie să demonstreze cu probe şi martori că solista a călcat strâmb, aşa că disputa din justiţie s-ar putea întinde până în 2018. 

S-au căsătorit în septembrie 2015

13_foto-2-2-col.jpg

Au fost năşiţi de soţii Prigoană

Deși bărbatul avea cinci divorțuri la activ, Mariei Constantin nu i-a fost teamă să-l ia de soț pe Marcel Toader, în ciuda acestui “palmares”. În plus, nici poveștile fostelor neveste, Anamaria Ferentz sau Gabriela Cristea, nu au speriat-o, așa că la finalul anului 2013 solista și afaceristul s-au cuplat, după ce s-au văzut prima dată la un eveniment la care blondina cânta. Doi ani mai târziu, mai precis în septembrie 2015, cei doi s-au cununat religios, în straie populare, iar Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, le-au fost nași. Petrecerea a avut loc la Clubul Diplomatic. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1