Războiul divelor continuă! Cum se va îmbrăca Andreea Marin la ”Uite cine dansează!”

andreea-marin-mihaela-radulescu-1024x723.jpg

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, rivale la ”Uite cine dansează!”
foto: arhiva Click!

La prima ediție a dat-o în bară, cu o rochie care-i sublinia linia prea puțin fermă a gâtului. La a doua ediție, și-a surprins fanii cu cea mai scurtă rochie în care a apărut vreodată. Luni seară, la cea de-a treia ediție a show-ului ”Uite cine dansează!”, Andreea Marin e hotărâtă să fure prim-planul cu câteva bijuterii spectaculoase.

O pereche de cercei asortați cu rochia verde-smarald și o brățară din plasă, care coboară până la baza degetelor și se termină cu cinci inele în formă de cap de tigru. Acestea sunt atuurile Andreei Marin pentru cea de-a treia ediție a show-ului ”Uite cine dansează!”, de luni, 20 martie, de la Pro TV.

”Seara aceasta va străluci la ProTV, pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Voi purta o ținută statuară verde-smarald, cercei creați special pentru această seară și o brățară spectaculoasă”, a scris Andreea Marin pe contul personal de Instagram.

andreea marinZoom
Cu aceste accesorii vrea să cucerească publicul Andreea Marin la ”Uite cine dansează!”
foto: arhivă personală

 

Continuă astfel războiul divelor la Pro TV. Mihaela Rădulescu și Andreea Marin s-au aflat în competiție pe toate planurile încă de la prima ediție a emisiunii ”Uite cine dansează!”. Până acum, stiliștii au dat-o câștigătoare pe fosta Zână a surprizelor, apreciind că Răduleasca a exagerat cu ținutele prea mulate.

mihaela_radulescu_andreea_marin.jpg

mihaela radulescu andreea marin
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au împărțit aceeași scenă la „Uite cine dansează”
foto: captură PRO TV

 

loading...
Loading...

Citește și