Războiul decolteurilor! Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, „piept în piept” pentru titlul de cea mai sexy divă

d122.jpg

Andreea Marin, sexy în Bali
Citeste tot despre: 

Se ascut armele! Andreea Marin (45 de ani) surprinde în câteva cadre incendiare în vacanța din Bali, Indonezia, unde se află alături de iubitul consul, Adrian Brâncoveanu (34 de ani).

Fosta vedetă tv are un program plin, în care sunt incluse cursuri de yoga, dar și plimbări cu scuterul în celebrul loc exotic aflat la o distanță de peste 11.000 de kilometri de România.

andreea_marin_sani.jpg

Andreea Marin, într-o ipostază îndrăzneață
Foto: Arhiva personală

Mihaela Rădulescu nu a vrut să se lase mai prejos

d21.jpg

Mihaela Rădulescu are un bust de infarct

 

Mai mult, superba cascadă a determinat-o pe Andreea să renunțe la inhibiții, pozându-se în ipostaze sexy. Și-a lăsat sânii la vedere într-un costum de baie mulat pe trup, iar imaginile au ajuns pe Facebook, fiind lăudată de admiratori pentru trupul de invidiat, menținut cu diete și cu exerciții  fizice.

Dar iată că nici eterna ei rivală, Mihaela Rădulescu (50 de ani), nu s-a lăsat mai prejos, astfel că diva și-a postat pe Instagram o fotografie în care etalează un decolteu obraznic.

Mihaela a recunoscut că are implant mamar, în timp ce Andreea Marin are un bust natural și nici că vrea să apeleze la medicul estetician. 

 

Citește și

Mihaela Rădulescu: «Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra»

Răduleasca şi Marin, cele mai tensionate momente! De la ce se certau înainte să lucreze împreună

 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin sani

    Andreea Marin surprinde în câteva cadrea nemaivăzute până acum! Fosta vedetă tv, aflată în vacanță în Bali alături de iubitul consul, trăiește din plin și se bucură de tot ce o înconjoară. A mers la cursuri de yoga, a luat insula la pas, dar s-a plimbat și cu scuterul și a descoperit comorile ascunse ale naturii. Mai mult, o cascadă ivită pe drum a determinat-o să renunțe la inhibiții, iar bucuria întâlnirii magice a făcut-o să se pozeze în cele mai sexy ipostaze. Și-a lăsat sânii la vedere într-un costum de baie mulat pe trup, iar imaginile au ajuns pe Facebook.

  • mihaela radulescu

    Vedeta postului PRO TV, Mihaela Rădulescu, a schimbat azi prefixul (3 august). A făcut mari eforturi financiare pentru a-și păstra prospețimea tenului, dar are în programul zilnic și două ore de sport, plus o dietă pe alimente sănătoase, hipocalorice. Dacă e să comparăm pozele cu ea de acum și de la debutul în televiziune, schimbările sunt evidente, aceasta suferind între timp și o operație la nivelul nasului, și o alta la nivelul bustului. Fanii acesteia susțin că, la 50 de ani, Miha are cel mai frumos trup din show-biz.