Războiul continuă cu faza pe bani. Ireal, ce vorbe își aruncă Petre și Călin Geambașu!

18_5-col-geambasu-poza-mare-cu-banda-la-copil_toata.jpg

Petre Geambasu, Calin Geambasu, scandal,vorbe grele, familie dezbinata, Dansez pentru tine, cearta
Cei doi, tată și fiu, au făcut istorie la "Dansez pentru tine"

Săptămâna trecută, scandalul dintre Călin și Petre Geambașu părea să se fi stins, însă iată că nu a fost deloc așa. Seniorul a fost invitat în emisiunea Corinei Dănilă, de la TVR 1, ”Ieri, azi, mâine”, unde a spus cuvinte care l-au usturat pe fiul său. Acesta i-a dat o replică dură, pe Facebook.

 ”La 74 de ani am ajuns să înțeleg și eu rostul unor proverbe pe care le-am auzit când eram copil. ”Cine are copii să și-i crească, cine nu, să nu-și dorească. Țiganul când a ajuns împărat, gâtul tatălui l-a luat. E trist că spun lucrurile astea acum”, a declarat Petre Geambașu, în emisiune.

Călin nu a suportat, nu a tăcut, ci a făcut o postare pe pagina lui de Facebook, în care și-a urecheat părintele.”Legat de "ȚIGANUL AJUNS ÎMPăRAT", țin să îți reamintesc faptul că de la vârsta de 18-19 ani, adică de când am intrat în Școala Vedetelor (1995), mă întrețin singur în proporție de 100% (fiind și unul dintre producătorii muzicali ai emisiunii și totodată unul dintre Tour Manageri). Ba mai mult, o amintire halucinantă este legată de momentul când v-am ajutat pe voi, atunci când nu aveați bani să plătiți vama la acel Ford Scorpio, pentru că în aceeași zi, nevasta ta să vină la mine urlând că îi lipsesc 10 lei din portofel (asta după ce eu v-am dăruit câteva mii de lei cu doar câteva ore înainte...). Ai lăcrimat când ți-am adus aminte de lucrurile astea. Era de la ceapă probabil", dezvăluie Călin.

"Ulterior, începând cu anul 2000 (adică de la vârsta de 23 de ani) mi-am întemeiat propria formație, pe care am dezvoltat-o până la ceea ce este azi, fără ca tu să mă ajuți cu absolut nimic (contracte, echipament, etc)... Între 16 și 23 de ani ai mei, în acei ani grei, anii '90, care te-au prins într-un offside total, cariera ta și-ar fi continuat declinul deja început și care te îngrijora în mod pe deplin înțeles odată cu neadaptarea ta la noile condiții de cântat; pe de-o parte la noi în țară au aparut artiști proaspeți precum Monica Anghel, Mădălina Manole, Laura Stoica, Oana Sârbu, Gabriel Cotabiță, Adrian Enache, Aurelian Temișan, Adrian Daminescu și lista continuă, iar în contractele din Germania, odată cu căderea Zidului Berlinului, condițiile de muncă din Occident au fost un pic mai restrictive cu cei din Est, dorind a-i favoriza pe <ai lor>, normal, de aceea ți s-a impus ca ceea ce făceai înainte cu 10 oameni să realizezi acum în 4 sau 5 persoane. Cum acele persoane lipsă nu puteau cânta de la București și să se audă la Munchen sau în Finlanda, a trebuit să suplinesc eu lipsa lor prin acele aproximativ 200 de negative muzicale, unde se regăseau <instrumentele lipsă>. Erai complet dezorientat în acea perioadă”, a scris Călin Geambașu pe Facebook.

“M-ai izgonit de la masă şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de la WC”

Nu este prima reacție în online pe care o are juniorul. Încă de la începutul lunii, Călin tot scoate la iveală amintiri crunte din copilărie. ”Nu se poate uita momentul în care m-ai izgonit de la masă şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de la WC pe motiv că făceam mofturi la masă. Nu se poate uita nici când m-ai pus să arunc cu mâna mea jucăriile la ghenă, pentru că mi-am permis să-mi reiau joaca după ce mă certasei. Sau când m-ai bătut cu furtunul şi mi-ai udat hainele până la piele, în plină stradă la Callatis, pentru că  o împinsesem în joacă pe Malina în piscina Hotelului Scoica din Jupiter. Nu pot uita cum, la Mamaia, ai făcut o criză de nervi şi m-ai băgat de câteva ori cu capul în apă (chit că urlam de panică), pentru că mi-am permis a-ţi nesocoti cerinţa de a ieşi din apă imediat”. 

Loading...

Citește și

  • Au pozat mereu în familia perfectă, ba chiar se ţineau de mână, la “Dansez pentru tine” (PRO TV), unde au colaborat. Iată însă că, în spatele zâmbetelor din lumina reflectoarelor, se ascundea de fapt o poveste tristă. Deşi susţine că îşi idolatrizează tatăl, Călin nu-şi poate şterge din memorie stilul lui dur, spartan, care i-a marcat copilăria. Petre Geambaşu a vrut să facă pace cu fiul său ieri, la o emisiune de la TVR. Invitaţia l-a iritat însă şi mai mult pe fostul solist de la ”Şcoala Vedetelor”.

  • Ce gest frumos, romantic, omenesc, duios  faci față de memoria unei  vechi  prietene dusă  anul trecut dintre  noi, pentru mine fiica vechii mele prietene Doina Spătaru, Mălina Olinescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1