Război între fete pe marele premiu de 100.000 de euro de la Vocea României

2-4.-2col-zsuzsana-cerveni.jpg

Zsuzsana Cerveni a apărut pe scenă ca o adevărată divă

„Girl power”, cum îi place Loredanei să spună! Iată că de asta vom avea parte în ultimul act al show-ului „Vocea României”, difuzat vinerea viitoare, de la 20.30, la PRO TV. În semifinală, fetele au avut mai mare lipici la public, aşa că telespectatorii i-au eliminat pe băieţi, unul câte unul - pe Amir, Ştefan Ştiucă, Mano Botond, dar şi pe Diana Brescan de peste Prut. Click! ţi le prezintă, fără secrete, pe cele patru finaliste.

Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

Creaţa simpatică a fost o rebelă rocker-iţă în fiecare ediţie, însă vineri, 8 decembrie, Lori a reuşit să o transforme în divă. Zsuzsana (18 ani) a cântat “Where do I Begin” şi a fost credibilă de la prima, până la ultima notă. Originară din Bucureşti, adolescenta este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti”, secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Vrea să studieze Conservatorul, dar şi UNATC. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star şi că lumea va mai auzi de ea mult timp de acum înainte.


Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

Tudor Chirilă a câştigat pariul cu publicul, cu Meriam şi cu el însuşi. Solista de culoare a interpretat magistral „Stay with me”, a lui Janis Joplin, aşa că şi-a asigurat biletul către finală. Meriam a demonstrat că în acest show concurează cu vocea, cu talentul, şi nu cu povestea, una deosebit de tristă. Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. Primul care a plecat a fost tatăl, apoi, mama. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită", povesteşte Meriam.

Ana Munteanu – echipa Smiley

Ca o torpilă a fost copila de 16 ani pe toată perioada concursului. Vineri seara, Ana Munteanu a cântat “I’d rather go blind”, demonstrând, încă o dată, că piesele grele sunt floare la ureche pentru ea. Eleva lui Smiley nu este la primul show de talente. Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea “Moldova are talent”, omologul de peste Prut al show-ului “Românii au talent”. A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi”, iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu de 500.000 de lei moldoveneşti (aproximativ 112.000 lei româneşti).

Andrada Creţu – echipa Despot

Severineanca Andrada Creţu se potriveşte de minune cu antrenorul ei. Amândoi mănâncă muzică pe pâine. Elevă a Liceului de Artă I.St.Paulian din Drobeta Turnu Severin, Andrada are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut). Vineri, Andrada a reuşit două performanţe uluitoare: să ajungă în finală cântând superb “Nothing Else Matters”, de la Metallica, dar a reuşit şi să-l emoţioneze până la lacrimi pe Adi Despot. Mai mult, rebelul Tudor Chirilă a preţuit lacrimile colegului de juriu, s-a dus să-l îmbrăţişeze şi l-a sărutat pe creştet. Momentul a fost de maximă emoţie, dar şi de maximă audienţă.

 

loading...
Loading...

Citește și