Război între cârcotaşii Huidu şi Găinuşă. Cum a ajuns să se strice prietenia dintre ei - VIDEO EXCLUSIV

huidu_gainusa_mare.jpg

Şerban Huidu, 37 de ani și Mihai Găinușă, 43 de ani

14 ani. Atât a durat prietenia de pe micul ecran dintre Şerban Huidu (37 de ani) şi Mihai Găinuşă (43 de ani). Cei doi realizatori radio-tv şi-au spus ieri „Adio”. În vreme ce Huidu speră să reînvie „Cronica”, chiar dacă a rămas aproape singur, Găinuşă a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, ce surprize pregăteşte pentru sezonul din toamnă, când vrea să o readucă pe micul ecran şi pe „Bebeluşa” Oana Ioniţă.

Ce se întâmplă cu Mihai Găinuşă, după despărţirea de Şerban Huidu? Ce urmează să faci?

O să mă implic într-un nou proiect tv, tot la Prima TV, în care cred foarte mult. Va fi un proiect de satiră şi umor, un proiect social preponderent... Nu cred că va fi o emisiune transmisă în direct.

Cu cine vei continua să lucrezi, din „garda” veche?

Vor fi colegii mei, Codruţ Kegheş - alias Dezbrăcatu, Octavian Păscuţ - alias Mistretzu, dar şi alţii din echipă, care au acceptat noua provocare.  

Vor fi şi colegi noi?

Sigur că da, îi vom anunţa pe parcurs, probabil că alţii noi ni se vor alătura. Vom lucra cu mulţi colegi de la radio, printre care o amintim pe Marina Neagu. Şi, vă spun în exclusivitate, vom colabora cu „Bebeluşa” Oana Ioniţă, fosta noastră colegă de la „Cronicuţă”.

Care va fi rolul ei în noua emisiune?

O să decidem împreună. Va avea o rubrică a ei. Vom anunţa pe parcurs care este rolul ei în noul show!

Ce ne mai poţi spune despre noul show?

Vreau să păstrez câteva secrete. Acum nu sunt în ţară, dar am început deja să lucrăm la noul show, să scriem scenarii. Iar de săptămâna viitoare vom începe filmările. 

Să înţelegem că anul acesta nu vei avea vacanţă...

Nu ştiu dacă mai plec în vacanţă vara asta. Nu mai am când.  

E supărat-foc pe Şerban Huidu

“Am decis să părăsesc «Cronica Cârcotaşilor». De la tv. Că la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare.

Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp. Eu şi Codruţ, că nu am voie să-i spun Dezbrăcatu, şi poate şi alţii, lucrăm la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi şi sper ca toţi cei care ne apreciază să fie alături de noi. Vă mulţumesc”, a scris miercuri seară, pe Facebook, Mihai Găinuşă, confirmând astfel că a rupt definitiv colaborarea cu fostul coleg de prezentare.

bebelusa_carcotasi.jpg

Fosta “Bebelușă” va reveni din toamnă pe micile ecrane, alături de Dezbrăcatu și Găinușă

5 posibile motive care ar fi putut răci relaţia dintre cei doi

- La 28 decembrie 2010, Şerban Huidu a suferit un accident la schi şi a intrat în comă. O perioadă, Găinuşă i-a preluat toate atribuţiile.

- În octombrie 2011, Şerban Huidu a provocat un accident de maşină soldat cu trei morţi. Găinuşă a fost alături de el şi a preluat iarăşi frâiele emisiunii. 

- A dat interzis pentru folosirea brandului „Cronica Cârcotaşilor” la radio Kiss FM, aşa că emisiunea se numeşte acum „Matinal cu Găinuşă şi Kegheş”.

- Şerban Huidu a înregistrat la OSIM numele de Dezbrăcatu, dar şi toate mărcile care au legătură cu emisiunea de la Prima TV, lucru care i-ar fi înfuriat pe Găinuşă şi pe Codruţ Kegheş. 

- Huidu s-ar fi comportat foarte urât cu colegii de la „Cronică” şi le-ar fi transmis acestora un mesaj în care le spunea că peste vară trebuie să-şi caute de lucru.

bebelusa_botez.jpg

Băieţelul Oanei a fost botezat de Găinușă

«Bebeluşa» Oana este finuţa lui Mihai Găinuşă

Oana Ioniţă (32 de ani) s-a lansat în 2003, la Prima TV, pe post de „Bebeluşă”. A făcut parte din echipa emisiunii până în 2009, între timp, în vacanţele de vară, având colaborări şi cu clubul „Amnesia” din Ibiza, ca dansatoare. Aşa s-a întâmplat că a cunoscut un bărbat în Spania, de care s-a îndrăgostit şi cu care a făcut o fetiţă, Isabel (3 ani şi jumătate). Din 2011 a revenit la „Cronica Cârcotaşilor”, unde a fost coprezentatoare, pentru o perioadă şi a avut câteva roluri, în scenete. În toamna anului 2012 a participat la „Dansez pentru tine” (PRO TV). Din iulie 2013, Oana şi Găinuşă sunt rude prin alianţă: „Bebeluşa” s-a căsătorit cu tenorul Florin Budnaru (34 de ani), iar cuplul a fost cununat de Mihai Găinuşă și de soţia lui, Ioana. De altfel, Găinuşă a fost naş şi la botezul băiatului celor doi, Mihai Maxim (3 luni) din 8 iunie.

huidu-gainusa.jpg

Huidu și Găinușă, în vremurile lor bune

Şerban Huidu vrea să continue emisiunea la Prima TV

Miercuri seară, Şerban Huidu scria pe pagina personală de Facebook: „Am trăit ieri şi azi (marţi şi miercuri, n.r.) unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa «Cronicii» în care, citez, «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma şi alţii sau nu... Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi, voi decideţi! Le mulţumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini şi nu atât de vizuali) pentru ce au făcut şi pentru anii frumoşi petrecuţi împreună şi le urez succes! Iată şi o poză de pe vremea când trăgeam la aceeaşi căruţă”. În acest fel, el a tras primul semnal de alarmă că echipa emisiunii se va dezbina. Ultima ediţie din acest sezon a „Cronicii Cârcotaşilor” a fost difuzată de Prima TV la 25 iunie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1