Război după Iovan: femeile pilotului, la tribunal

adrian-iovan.jpg

Adrian Iovan a murit în luna ianuarie, într-un accident aviatic

Nu renunţă la nimic. După ce a început lupta în justiţie pentru pensia lui Adrian Iovan, Romaniţa a trecut la fapte şi în privinţa vilei din Otopeni. I-a deschis proces şi Mihaelei Steriu, cea care i-a fost alături lui Iovan în ultimii cinci ani.

Nici la şase luni de la moartea lui Adrian Iovan, moştenitorii acestuia şi medicul ginecolog Mihaela Steriu nu s-au înţeles cum să împartă casa de la Otopeni.

romanita-iovan.jpg

Romaniţa, fosta soţie a pilotului, a dat-o în judecată pe Mihaela Steriu, ultima iubită a acestuia

Din vila care valorează aproximativ 250.000 de euro, jumătate îi revine Mihaelei Steriu, iar restul celor doi copii ai lui Iovan, Irina şi Albert. Se pare că ultima femeie din viaţa lui Iovan nu vrea să renunţe la casa pe care a construit-o împreună cu pilotul, ceea ce nu e pe placul fostei soţii.

vila_otopeni.jpg

Vila din Otopeni pe care se ceartă cele două femei din viaţa lui Adrian Iovan

Aşa că  Romaniţa a apelat la judecători pentru a-i face dreptate fiului său, Albert, pe care nu vrea să-l ţină departe de locul de care îl leagă cele mai frumoase amintiri cu tatăl lui. Creatoarea de modă a deschis, în această lună, la Judecătoria Buftea, ca împuternicit al băiatului ei, o acţiune civilă împotriva fostei iubite a lui Adrian Iovan. Până în acest moment, nu a fost stabilit un termen pentru procesul în care se vor confrunta fosta soţie şi fosta iubită a pilotului. 

mihaela_steriu.jpg

Mihaela Steriu, medic ginecolog

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în Muntii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. La şase luni de la moartea fostului ei soţ, Romaniţa Iovan a avut grijă să organizeze un parastas pe Vârful Petreasa, acolo unde a avut loc tragedia. Peste o sută de persoane au luat parte la slujbă.

Copilotul Răzvan Petrescu: "Abia aștept să zbor din nou!"

copilot.jpg

Răzvan Petrescu

La şase luni de la producerea accidentului aviatic din Munţii Apuseni, copilotul Răzvan Petrescu a revenit, luni, la Spitalul de Urgenţă din Cluj, unde a fost internat în stare gravă după tragedie. A spus că se simte bine, că a venit la un control, însă medicii nu i-au dat încă “verde” să zboare. “Abia aștept să zbor din nou, însă abia prin septembrie. Mi-e tare dor, mă simt ca un pește pe uscat. Sper să le pot face și o vizită moților din comuna Horea și să mă întâlnesc cu cei trei salvatori”, a spus Răzvan.

El s-a întâlnit marţi, la Cluj, pentru prima dată de la accident, cu doctorul Valentin Calu, rănit și el în “avionul morții”. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1