Răsturnare de situaţie în procesul Oanei Zăvoranu contra vrăjitoarelor!

oana.jpg

Oana Zăvoranu tribunal vrajitoare avocat
Oana Zăvoranu e la cuţite cu cele două vrăjitoare care au lăsat-o fără o mică avere
Foto: Arhivă personală

Controversatul proces dintre Oana Zăvoranu (41 de ani) şi vrăjitoarele Vanessa şi Melissa continuă! Astăzi (26 ianuarie), instanţa va hotărî cine are dreptate şi cine nu.

Vedeta şi avocatul ei, Viorel Mocanu, sunt convinşi că vor avea câştig de cauză în procesul care durează deja de trei ani. Între timp, unul dintre inculpaţi a trecut, se pare, de partea Oanei Zăvoranu. "Mâine (n.r – astăzi, 26 ianuarie) instanţa dă soluţia. Oana este convinsă că inculpaţii vor merge la puşcărie şi ea îşi va recâştiga bunurile. Nu va avea milă faţă de ei, nici ei nu au avut de ea. Şi-a câştigat o parte din bunuri, dar mai sunt nişte acte încheiate la notar, care trebuie anulate. Mâine vedem dacă instanţa ne va accepta daunele morale... Discutăm de 510.000 de euro daune materiale, adică bunurile şi banii pe care ea i-a pierdut în urma acestor infracţiuni, şi 400.000 de euro daune morale, având în vedere că s-a împăcat cu unul din inculpaţi (n.r. - iniţial, daunele morale ajungeau la 450.000 de euro)", a mărturisit Viorel Mocanu, potrivit Ring.

În urma numeroaselor şedinţe de mediere, Oana Zăvoranu ”a dat-o la pace” cu cumnatul Vanessei, Sava Craiff Buzea. "Iniţial, în dosar au fost nouă inculpaţi, ulterior, Oana s-a împăcat cu Sava Craiff, cumnatul Vanessei. Pe el l-a iertat, deoarece a fost mai insistent, a venit cu 20.000 de euro, iar declaraţia lui a compensat, a fost cea mai importantă. La mediator, inculpaţii au refuzat să dea orice fel de declaraţie, nu şi-au asumat faptele, plus că nu ne-am înţeles în privinţa banilor. Acordul de mediere viza recunoaşterea situaţiei din rechizitoriu. Sava Craiff a fost singurul cu care s-a încheiat acest acord, el şi-a asumat faptele, a venit şi a spus: «Da, domnule, aşa au stat lucrurile». Oana este sigură că va câştiga procesul, mai ales că acest inculpat şi-a recunoscut faptele care implică şi faptele făcute împreună cu ceilalţi", a completat avocatul Viorel Mocanu, potrivit aceleiaşi surse.
Oana Zăvoranu vrea de la cele două femei suma de 400.000 de euro (despăgubiri morale), dar şi scuze publice, în genunchi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1