Răsturnare de situație la «Bake Off»! Cum a decurs proba eliminatorie

bake_off.jpg

bake off
Jurații „Bake Off România” au decis ca savarina să fie proba eliminatorie în ediția de luni, 11 aprilie
foto: captură Pro Tv

În ediția de luni, 11 aprilie, a emisiunii „Bake Off România”, cei trei jurați au avut o sarcină dificilă. Lupta pentru a rămâne în concurs s-a dat între Irina Bucur, Dan Ioan și Erika.

Cei trei concurenți „Bake Off România” au primit o prăjitură aproape banală la proba eliminatorie. Fiecare dintre ei trebuia să uimească cu o rețetă de savarină.

bake_off_eliminatorie.jpg

bake off eliminatorie
Dan, Erika și Irina s-au luptat la proba eliminatorie
foto: captură Pro Tv

 

Toți concurenții au încercat din răsputeri să vină cu ceva nou. Dan a făcut o savarină „africană”, așa cum a numit-o el, cu cacao și fructe confiate, răsturnată. „Este cea mai slabă probă a ta din competiția asta”, i-a spus Alex.

bake_off_romania.jpg

bake off romania
Datorită deciziei juraților, nimeni nu a părăsit „Bake Off România” în cea de-a șaptea săptămână
foto: captură Pro Tv

 

Nici Erika nu a vrut să facă o savarină tradițională, așa că a adăugat laptele de cocos în compoziția cremei. Totuși, jurații au observat imediat că prăjitura nu era destul de însiropată.

În cele din urmă, savarina Irinei a fost cea mai neobișnuită, dar nu neapărat cea mai gustoasă. Concurenta a adăugat ca element central șofranul, însă rezultatul nu a fost unul spectaculos, așa cum se aștepta.

În cele din urmă, jurații au făcut o alegere. După ce au analizat cele trei savarine, au decis că niciunul dintre cei concurenți nu merită să plece acasă. În cele din urmă, Alex, Tudor și Simona au decis ca cea de-a șaptea săptămână să fie salvatoare la proba eliminatorie, astfel încât oricine s-ar fi luptat pentru loc ar fi rămas în concurs.

 

 

Loading...

Citește și

  • bake off

    Cea de-a cincea ediție a concursului televizat "Bake Off România" a adus o nouă eliminare. Doar opt concurenți au mai rămas în cursa pentru trofeul de cel mai bun cofetar amator și premiul de 25.000 de euro.

  • bake off romania

    Cea mai controversată emisiune a primăverii, aflată la un moment dat în pericol de a nu mai fi difuzată, din cauza juratului penal Tudor Constantinescu, ”Bake Off România” de la PRO Tv se apropie de final. Filmările s-au încheiat însă deja din vara anului trecut, undeva la margine de Bucureşti. Click! îţi prezintă, în exclusivitate, câștigătorul show-ului de talente culinare. Iată cine a reuşit să-i cucerească pe cei trei juraţi.

  • Ediţia cu numărul trei "Bake Off România" a pus din nou la încercare luni seară (14 martie) abilităţile de cofetari ale celor 10 concurenţi rămaşi în concurs.

  • Tudor Constantinescu (39 de ani) nu reprezintă o problemă pentru PRO TV. Deocamdată. Deşi este vizat de o anchetă DIICOT pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, boşii postului tv au decis să difuzeze în primăvară show-ul culinar în cadrul căruia ”cofetarul penal” este jurat.