Răsturnare de situație: Constantin Toma, alias Coco, manechinul lui Cătălin Botezatu, a fost omorât?

constantin_toma.jpg

Constantin Toma, Coco pentru familie, a murit în vila din Ploieşti
FOTO verdict.ro

Ies la iveală detalii șocante la mai bine de un an de când Constantin Toma, alias Coco, fostul manechin al lui Cătălin Botezatu (53 de ani), a murit la 24 de ani. Deși inițial s-a spus că tânărul Coco s-a sinucis prin spânzurare, iată că la mijloc ar putea fi vorba despre o crimă, iar avocații au reușit să demonstreze cu probe și să convingă procurorii și judecătorii despre sfârșitul tragic al lui Constantin Toma, alias Coco.

Fotomodelul Constantin Toma a fost găsit mort în vila lui de lux din Ploiești, în noaptea de 29 spre 30 octombrie 2018. Cadavrul lui Constantin Toma a stat la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești mai bine de cinci luni pentru cercetări. Ancheta a trenat pentru că familia tânărului n-a fost de acord cu legiștii care concluzionaseră, într-o primă fază, că tânărul s-a sinucis. Sora și mama lui Constantin Toma au arătat că există o serie de probe (răni pe corpul tânărului și urme de sânge și de violențe în casă) ignorate de anchetatori. S-a spus la momentul respectiv că tânărul s-a sinucis, însă mama și sora lui au susținut că el a fost omorât.

constantin-toma.jpg

Constantin Toma s-a sinucis, a fost concluzia anchetatorilor

Constantin Toma nu s-a sinucis, instanța a respins clasarea și a cerut reluarea anchetei

Iată că după un an petrecut prin tribunale, avocații familiei lui Coco au reușit să demonstreze ca nu e vorba de suicid, ci de omor. „De la început, familia avut puternice îndoieli cu privire la varianta sinuciderii, de altfel erau și sunt probe certe care exclud această versiune. Cu toate acestea, procurorii inițial au dispus clasarea cauzei, pe motiv că este vorba despre o simplă sinucidere. Familia nu acceptat această variantă și atacat-o în instanță. În urma argumentelor prezentate și a probelor de evidențe arătate, făcând precizarea că s-a lucrat în echipă, eu ca avocat și Mihaela Brooks - profilor și Marius Chipurici - medic legist, am convins judecătorul că soluția de clasare este greșită și că ancheta trebuie reluată în mod serios pentru a se stabili adevărul. Instanța a admis plângerea noastră, a desființat soluția de clasare și acum ne așteptăm la o anchetă complexă care să stabilească exact ceea ce s-a întâmplat. Este un precedent important pentru România deoarece sunt foarte multe cauze în care s-au adoptat soluții de clasare pe varianta sinuciderii sau a simplului accident, când, în realitate, în spatele acestora pot fi adevărate acte de omucidere”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, reputatul avocat Artin Sarchizian.

CLIIMA20100714_0035_1.jpg

Mădălina Manole a fost găsită moartă pe 14 iulie 2010, în ziua când împlinea 43 de ani

Artin Sarchizian: «În cazul morții Mădălinei Manole, ancheta e incompletă și trebuie reluată»

Avocatul Artin Sarchizian ne-a mai spus că răsturnarea de situație din cazul morții lui Constantin Toma ar putea duce la redeschiderea unor cazuri mai vechi, cum ar fi moartea Mădălinei Manole. Regretata artistă a murit pe 14 iulie 2010, în vila ei din Otopeni, chiar în ziua când a împlinit 43 de ani. În ciuda controverselor, în 2012, anchetatorii au stabilit că Mădălina Manole s-a sinucis și au închis dosarul. „Mă aștept ca acest precedent (cazul Constantin Toma – n.r.) să declanșeze și alte procese și mă refer cu prisosință la cazul Mădălinei Manole, despre care familia (artistei – n.r.) și profilerul Mihaela Brooks, care anchetat acest caz, cred că ancheta este incompletă și că trebuie reluată. Lista cauzelor poate continua cu cel al educatoarei din localitatea Gura Șuții, unde, de asemenea, familia susține că nu poate fi vorba despre o sinucidere. S-a creat un precedent interesant care sunt convins că va schimba multe în acest domeniu”, a mai spus, în exclusivitate pentru Click!, avocatul Artin Sarchizian.

Citește și:

Ce spune Cătălin Botezatu după sinuciderea modelului din Bucov

Blestemele parcă se ţin lanţ de băieţii lui Botezatu!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1