Răsturnare de situație în cazul divorțului! Ilie Năstase și-a făcut de cap, la Timișoara, cu Brigitte

ilie_nastase_si_brigitte_sfat.jpg

ilie nastase brigitte sfat relatie cumnate soacra
Ilie Nastase si Brigitte Sfat sunt în divorţ
foto: Facebook

Relația dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt pare să fie una care poate fi trecută în categoria ”telenovele românești”. Și, am spune noi, chiar a unei telenovele de succes, mai ales că răsturnările de situație din relația lor par să fie de-a dreptul spectaculoase.

Astfel, după ce Brigitte a depus divorțul, după ce l-a așteptat la process, după ce a anunțat în repetate rânduri că îi este extreme de greu să reziste lângă marele tenisman, iată că weekend-ul care tocmai s-a încheiat, lucrurile au suferit o răsturnare de situație cel puțin interesantă. Mai exact, Ilie Năstase, la invitația celei care îi este încă soție, a mers la Timișoara și a avut parte de câteva zile pline de liniște. De altfel, Ilie Năstase, chiar dacă în București nu locuiește sub același acoperiș cu Brigitte, la Timișoara nu a avut nicio problem să stea în vila de lux pe care Brigitte a ridicat-o acolo. Mai mult decât atât chiar, fostul număr 1 ATP nu a refuzat ocazia să se pozeze, în compania lui Brigitte șia  cumnatelor sale, stand lipit și de soacra sa, semn că a revenit la sentimente mai bune față de frumoasa lui soție.

ilie_nastase_brigitte_sfat_cumnate_soacra.jpg

ilie nastase brigitte sfat relatie cumnate soacra
Ilie Nastase s-a pozat alaturi de Brigitte Sfat, surorile acesteia si mama timisorencei
foto: Facebook

Acum două săptămâni, a a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț dintre Brigitte și Ilie Năstase. Dacă fostul tenismen nu și-a făcut apariția, soția lui s-a prezentat la ora stabilită, îmbrăcată la patru ace și, timp de 30 de minute, a așteptat ca viitorul ei fost soț să se prezinte în fața camerei de consiliu pentru a stabili detaliile divorțului și pentru ca Ilie să î idea acordul să poarte numele lui în continuare.

Loading...

Citește și

  • Brigitte Năstase a mărturisit că l-a înșelat pe soțul ei, Ilie Năstase cu un bărbat din Timișoara, deși era conștientă că face o mare greșeală. Brigitte și bărbatul cu care a avut o relație s-au cunoscut în club, iar de acolo, cei doi au încercat să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit totul pe Facebook, imediat cum s-a întors de la biserică, unde a simțit că trebuie să facă o schimbare în viața ei, să ierte, dar și să fie iertată.

  • De ziua ei, Brigitte Năstase a cerut divorţul la Judecătoria Sectorului 1. După despărţirea oficială de fostul mare tenisman, timişoreanca rămâne cu o avere frumuşică, însumând trei case, maşini, două afaceri, dar şi bijuterii şi accesorii de lux. Datorită convenţiei matrimoniale, ea nu trebuie să împartă nimic cu Ilie. În plus, bruneta vrea şi numele de ”Năstase”!

  • brigitte sfat ilie nastase divort scandal amanta

    Brigitte Sfăt și Ilie Năstase sunt, de luni bune, într-un scandal continuu. De altfel, Brigitte a introdus, la tribunal, și acțiunea de separare oficială și, mai mult decât atât, l-a acuzat pe fostul mare tenisman de infidelitate, dezvăluind, la un moment dat, și numele uneia dintre presupusele amante ale acestuia.

  • Scandalul dintre Brigitte şi Ilie Năstase a izbucnit din nou. Când părea că apele s-au liniştit şi că se înţeleg bine, iată că fostul tenisman continua să-şi supere nevasta. Acesta a intrat în apartamentul ei şi a sustras acte importante. Brigitte nu vrea să mai audă de el, pentru că stresul pe care i-l produce îi declanşează psoriazisul.