Ramona Olaru și Cuza de la «Noaptea târziu» s-au despărțit: «Nu mai formăm un cuplu»

ramona-olaru-zucaaa.jpg

Ramona Olaru și Cuza și-au spus adio
Foto Instagram

Ramona Olaru, asistenta tv de la «Neatza cu Răzvan și Dani» și Cuza de la «Noaptea târziu», regele parodiilor pe YouTube din România și-au spus adio. Deși inițial doar s-a zvonit că asistenta de la „Neatza cu Răzvan si Dani” cocheta cu Cuza, pe numele său real Iulian Adrian Popescu, cei doi au confirmat ulterior relația prin intermediul imaginilor pe care le publicau împreună.

Ramona Olaru și Cuza și-au spus adio după doar câteva luni de relația, potrivit declarațiilor pe care le-a făcut ea în mediul online, pe una dintre rețelele de socializare. Întrebată de un fan de ce nu mai apare alături de Cuza în clipurile pe care le postează pe rețelele de socializare, asistenta tv a explicat că între cei doi s-a întâmplat ruptura, alegând să meargă pe drumuri diferite. 

”Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, a scris ea pe rețelele de socializare, în secțiunea de comentarii pe Instagram, unde a clarificat situația. 

bali_1.jpg

Ramona Olaru și Cuza au avut parte de o vacanță de vis în Bali, înainte de despărțire
Foto Instagram

Ramona Olaru a fost căsătorită 3 ani

Atunci când a început relația cu Cuza, Ramona tocmai ce ieșise dintr-un mariaj încheiat, în cele din urmă, cu divorț. Vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală, pe care a încercat să o ţină cât mai departe de camerele de filmat. Asistenta tv povestea însă că ea şi soţul ei sunt diamentral opuşi, dar că extremele se atrag. Iată însă că acest argument nu a fost cel mai bun ca să-i păstreze împreună. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani.

„De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, povestea ea la începutul anului. Ramona Olaru, în vârstă de 30 de ani, nu a ținut mult timp supărarea în suflet după divorț însă, și oriunde mergea să petreacă demonstra că este în continuare curtată de reprezentanții sexului opus. 

Loading...
 
 

Citește și

  • ramona olaru aniversare litoral

    Ramona Olaru, colega lui Dani Oţil şi a lui Răzvan Simion de la "Neaza", nu stă să umple perna cu lacrimi după divorţ. Asistenta tv se distrează weekend-urile la mare, iar săptămâna trecută, frumoasa şatenă cu forme apetisante, a semnat condica la Nuba. A dansat non-stop, iar la plecare nu a părăsit clubul singură, ci cu un nume sonor al naţionalei de tineret, acum pe val.

  • La cei 25 de ani ai săi, Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy apariţii de la Antena 1. Coprezentatoarea lui Florin Ristei, de la emisiunea matinală ”Prietenii de la 11”, de la Antena 1, are un corp de invidiat şi nu face eforturi ca să arate aşa de bine.