Ramona Gabor a împlinit 31 de ani! Cum a chefuit în Dubai de ziua ei

ramonaramona.jpg

Ramona a împlinit 31 de ani

Sora Monicăi Gabor a împlinit 31 de ani și a marcat momentul cu fast, într-un club exclusivist din superbul Dubai, unde locuiește de opt ani.

Ramona a avut parte de o aniversare cu șampanie scumpă, un tort special și buchete imense de trandafiri roșii. Mâncarea i-a fost adusă la masă pe o tavă în formă de vioară. „Ce aniversare frumoasă am avut noaptea trecută și toate mulțumirile mele merg spre încântătoarele mele prietene, care mi-au făcut ziua atât de specială cu urările lor, surprizele pe care mi le-au făcut și căldura din inimi”, a scris Ramona pe Internet. Sora Monicăi lucrează ca model, însă s-a specializat și în studiul diamantelor: „Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante”, a spus ea.

Duce o viaţă de huzur în Dubai

Mereu la patru ace, cel puţin pe reţelele de socializare, românca pozează într-o femeie de afaceri şi se pare că nu e departe de adevăr. Sora mai mică a Monicăi Gabor are întâlniri cu oameni importanţi cu care îşi dezvoltă planurile ei legate de modă, căci a lansat şi o colecţie de haine ce îi poartă semnătura. Mutată în Dubai din 2012, şatena a păşit în lumea designerilor în urmă cu trei când a lansat “Flawless” (n.r. perfect, impecabil), o colecţie de piese vestimentare numai bune de purtat la petreceri pe iahturi luxoase.

Loading...
 
 

Citește și

  • ramona gabor dubai

    Ramona Gabor a lucrat mult la imaginea ei, iar de când locuieşte la Dubai este schimbată total. Sora mai mică a Monicăi Gabor a început să-şi facă îmbunătăţiri fizice de pe vremea când era în România, trecând de mai multe ori pe la estetician pentru a-şi mări sânii şi a-şi micşora nasul. Acum epatează şi este ajutată de haine scumpe şi bijuterii de lux, care o fac să strălucească la propriu.

  • Sora Monicăi Gabor tace şi face. Mutată în Dubai din 2012, şatena cu picioare lungi s-a săturat să fie doar “topmodelă”, aşa că, mai nou, s-a transformat în designer. Ramona Gabor a lansat o colecţie de costume de baie de lux, numai bune de purtat pe iahturi exclusiviste, pe care şi ea îşi făcea odinioară veacul, în braţele afaceriştilor cu conturi pline.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1