Ramona Gabor se bronzează în Zanzibar

Citeste tot despre: 

Afacerea cu parfumuri devine profitabilă pentru Ramona Gabor, dacă judecăm prin prisma celei mai recente “achiziții”, în materie de vacanțe. Sora Monicăi Gabor a fugit într-o destinație exotică: Zanzibar!

Vedeta se va bucura de soare, apa turcoaz și de plajele speciale timp de o săptămână, care după calcule simple a costat-o cel puțin 5.000 de euro. Dar în acest caz, banii contează mai puțin, experiența este pe viață, așa că sora Monicăi Gabor, însoțită de o prietenă bună, se bucură din plin de tărâmul de fițe. Au fost împreună în tribul de masai, s-au jucat cu micuții, apoi au stat la plajă și au practicat diferite sporturi. Ramona arată perfect în costumul de baie și a făcut furori pe plaja cu nisip fin. “
Este prima vacanță pe vara aceasta. Nu am plecat nicăieri pentru că întâi am vrut să îmi pun afacerea pe picioare. Acum sunt mai liniștită, totul merge bine, așa că am avut chef de o mică vacanță. Îmi place Zanzibar, îmi doream enorm să ajung. Voi sta aici o săptămână, apoi revin în Dubai cu forțe proaspete. Nu știu când vin în România, nu cred că prea curând”, ne-a spus Ramona Gabor.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1