Cum arată Ramona Bădescu în ultima lună de sarcină. Unde şi cum va naşte

2-3-bd-1.jpg

Foto: OK! România

Surpriza lunii septembrie vine direct din Italia, de la Ramona Bădescu! Vedeta, în vârstă de 50 de ani, a anunţat în exclusivitate pentru Revista OK! România că va deveni mamă în scurt timp. Actriţa şi cântăreaţa a ţinut secret acest amănunt la fel cum îl ţine ascuns de ochii lumii şi pe tatăl copilului.

După participarea la mai multe emisiuni în ţară, printre care şi “Te cunosc de undeva”, Ramona Bădescu a dispărut o vreme din peisaj. Motivul? Senzuala brunetă este însărcinată şi va naşte primul copil la vârsta de 50 de ani!

ramona_badescu_gravida.jpeg

ramona badescu gravida
Senzuala brunetă este însărcinată şi va naşte primul copil la vârsta de 50 de ani!
Foto: OK! România

“Într-un mod egoist am vrut să petrec această perioadă mult aşteptată din viaţa mea cât mai intim, cât mai privat, aşa cum merită acest moment. Mi-am dedicat fiecare clipă, fiecare minut, noii bătăi de inimă pe care o simţeam în interiorul meu. Nu am ascuns sarcina, nu asta era intenţia, doar că bineînţeles am dat prioritate acestor momente şi le-am trăit intens. Vom avea un băieţel. Mi-a făcut plăcere întotdeauna să împărtăşesc cu publicul meu, căruia îi mulţumesc că m-a susţinut şi m-a iubit întotdeauna, momentele de lucru, tot ceea ce am făcut şi lucrurile de care m-am bucurat, dar viaţa privată am ţinut-o întotdeauna mai rezervată. Aşa este felul meu. Sunt superstiţioasă, dar nu într-o măsură în care să-mi conducă viaţa”, a povestit Ramona Bădescu pentru OK!. Din păcate, vedeta nu a vrut să spună cine e tatăl, dar a povestit cum l-a întâlnit.

2-3-bd-2.jpg

Ramona este foarte apropiată de părinţii ei

“Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină vorbind cu o prietenă de-a mea la telefon după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă”, povesteşte Ramona.

 

2-3-bd-3.jpg

Bruneta stabilită în Italia a participat la mai multe emisiuni tv şi în România

Şi tot ea spune că şi-a dorit o familie mare ca aceea din “Dallas”. În plus, a povestit că voia să apeleze la medici pentru a deveni mamă. “Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca în luna ianuarie să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toate analizele, doctorul meu ginecolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunându-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni. Iubitul meu a primit vestea la fel de fericit ca şi mine. Şi, pentru prima oară în viaţa mea, am văzut un om atât de puternic ca el să se emoţioneze atât de mult”, a mai spus Ramona. S-ar părea că vedeta a intrat în luna a noua de sarcină cu doar 8 kilograme luate în plus. 

ramona_badescu.jpeg

ramona badescu gravida
S-ar părea că vedeta a intrat în luna a noua de sarcină cu doar 8 kilograme luate în plus.
Foto: OK! Magazine

“N-am avut pofte speciale, dar un lucru care mi-a plăcut foarte mult e că mi s-au reîntors poftele copilăriei mele, şi anume icre, parizer, lapte bătut, brânză de oaie, pe care mi-o aduce cineva săptămânal de la Bucureşti. Am mai poftit la roşiile noastre de acasă, de grădină, dar şi la cozonac”, a mai povestit Ramona Bădescu. Vedeta va naşte prin cezariană la Roma, la o clinică privată.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1