Ramona Bădescu se mărită? L-a prezentat pe iubitul avocat părinţilor

ramona-badescu-8.jpg

scrisori, george stanca, ramona badescu
Ramona Bădescu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sărbătorile au prins-o extrem de liniştită pe plan sentimental pe Ramona Bădescu, care după mult timp a petrecut alături de bărbatul pe care îl iubeşte. Bruneta şi-a prezentat noul partener părinţilor la care a mers la Craiova de Crăciun.

A devenit o tradiţie pentru Ramona Bădescu să petreacă sărbătorile de iarnă acasă, la Craiova, acolo unde părinţii ei o aşteaptă mereu şi o răsfaţă cu mâncare tradiţională românescă. Vedeta a fost nerăbdătoare să ajungă în casă părintească şi se pare că a mai avut un motiv pentru a afce acest lucru. ea l-a prezetat familiei pe bărbatul care o face fericită. Este vorba despre avocatul Narcis Godeanu, cu care bruneta s-a afuşat pentru prima dată în mod oficial la ziua ei, la finele lunii noiembrie. 

ramona_si_narcis.jpg

ramona badescu narcis godeanu sarbatori craiova
Ramona Bădescu şi Narcis Godeanu, noul ei iubit
foto: arhiva personală

“Trăiesc de aproape 26 de ani în Italia, dar în fiecare an, de Crăciun, de oriunde aş fi, vin acasă, la Craiova. Este o tradiţie să petrec sărbătorile de iarnă alături de familia mea. Cu atât mai mult cu cât anul acesta Crăciunul va fi şi mai frumos pentru că mă găseşte liniştită şi împlinită!”, a spus Ramona.
Şi pentru că îi place mâncarea românească, vedeta s-a răsfăţat cu preparatele tradiţionale pe care i le-a pregătit mama ei.
“Mama mea găteşte foarte bine! Salată boeuf este preferată mea. Voi gustă şi din sarmale şi piftie câte puţin. Pentru că îmi place salată de vinete, am rugat-o pe mama să-mi pregătească. Pe această cale, va doresc tuturor Sărbători frumoase şi liniştite! Şi să aveţi un 2017 aşa cum va doriţi!”, a mai adăugat vedeta.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5