Ramona Bădescu, mai sexy ca niciodată! A semnat cu o televiziune din România

ramona_badescu_main.jpg

ramona badescu constantin 60
După ce a făcut carieră în Italia, Ramona Bădescu se întoarce în showbiz-ul românesc
Foto: Arhiva personală

Ramona Bădescu s-a întors în ţară, pusă pe fapte mari. Cunoscuta actriță și cântăreață a semnat un contract gras cu Antena 1, printre altele și pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”, care va fi difuzat, cel mai probabil, din septembrie.

La 48 de ani, solista şi actriţa Ramona Bădescu este pregătită să ia în piept showbiz-ul din România. S-ar părea că Ramona a semnat un contract cu Antena1 şi toamna aceasta va fi vedeta postului, aşa că o veţi putea vedea în mai multe emisiuni.

Deja a fost invitata lui Pepe în „Gashka Mare”, transmisă în fiecare zi de la un parc de distracţii din Bucureşti. Sursele Click! spun că fermecătoarea Ramona Bădescu ar filma în aceste zile pentru ”Te cunosc de undeva”, care se va difuza din această toamnă, probabil din septembrie.

Dornică să reînnoade legăturile cu spectatorii români, vedeta a devenit foarte activă pe reţelele de socializare, unde face publice imagini foarte îndrăznețe. Cel mai recent Ramona a publicat o fotografie cu ea în costum de baie, într-un cadru exotic.

ce_sexy_e_ramona_la_plaja.jpg

ramona badescu
Ramona Bădescu, sexy în costum de baie
foto: arhivă personală

 

De asemenea, fanii Ramonei au aflat că aceasta a petrecut weekend-ul trecut în familie, la Craiova. A fost ziua mamei artistei şi toată familia a fost prezentă.

ramona_alaturi_de_mama_ei.jpg

ramona badescu
Ramona Bădescu, alături de mama ei
foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1