Ramona Bădescu, ghinion şi cu italienii, şi cu românii

10_foto-1-3-col.jpg

Cu avocatul Narcis Godeanu, Ramona Bădescu s-a iubit aproape un an

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Focoasa olteancă e din nou singură, după un an de amor fierbinte cu avocatul Narcis Godeanu. Nu numai că a recunoscut acest lucru, însă Ramona Bădescu a şi explicat de ce s-a stins amorul atât de repede. Iată că, bruneta n-a avut noroc în dragoste nici cu italienii, nici cu românii!

Vara a venit cu schimbări pentru Ramona Bădescu (48 de ani). Celebra olteancă a anunţat în emisiunea “Gashka mare”, prezentată de Pepe la Antena 1, că acum se dedică mai mult proiectelor profesionale decât celor personale. Asta pentru că relaţia cu avocatul Narcis Godeanu a devenit de domeniul trecutului. Cei doi s-au afişat oficial anul trecut, pe 29 noiembrie, la ziua de naştere a Ramonei, iar presa a scris mult despre idilă, Narcis fiind primul bărbat român din viaţa Ramonei. Cel puţin aşa declara ea, în luna mai, la emisiunea “Xtra Night Show”.

«Acest capitol e închis pentru mine»

“Am fost plecată 26 de ani (n.r. în Italia), era greu să-mi fi găsit un român. Am fost mereu atrasă de bărbaţii italieni. Nu ştiu, poate ei mint mai frumos. Din octombrie am iubit român. E primul meu iubit român”. Deunăzi, vedeta a adus lămuriri despre această poveste de amor, recent încheiată. „Lucrurile încep şi se termină. Întotdeauna am fost o persoană discretă în privinţa vieţii personale. Eu nu vreau să vând subiecte despre viaţa mea personală. Nu am făcut-o niciodată. Îmi place discreţia. E o relaţie care a început în octombrie, anul trecut, şi s-a sfârşit de ceva timp. Un lucru trebuie însă lămurit. Numai ziarele au scris despre nuntă. Eu şi cu familia mea nu am discutat niciodată despre acest subiect. Aşa că nu a fost vorba de nuntă, nimeni nu a părăsit pe nimeni, pur şi simplu am discutat între noi, ca două persoane mature, şi ne-am dat seama că lucrurile nu mai sunt ca la început. Acest capitol e închis şi nu vor mai exista alte declaraţii de-ale mele cu privire la acest subiect”, spune Ramona. 

Italianul Riccardo Piccionetti a alinat-o după divorţul din 2004

10_foto-2-2-col.jpg

Cu italianul Riccardo Piccionetti, Ramona a avut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste

 

De notorietate este relaţia cu baronul italian Alessandro di Fornaro, singura căsnicie a româncei, care s-a încheiat însă anevoios din cauza birocraţiei. Povestea de dragoste a durat 7 ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul. “Nu mai vorbesc cu fostul meu soţ. Este poate singurul cu care nu mai păstrez legătura. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit. În momentul în care ne-am despărţit, i-am spus privindu-l în ochi: «Dacă o să ai nevoie de ceva vreodată, poţi să vii la mine». Nu m-a mai căutat”, povestea Ramona, în 2015, la “Dincolo de aparenţe” (Antena Stars). După despărţirea de baron, vedeta a găsit alinare alături de italianul Riccardo Piccionetti, un antreprenor în construcţii, care i-a fost alături şi la evenimenele importante din România. Cei doi s-au iubit mult, iar povestea de dragoste s-a stins în termeni amiabili. În 2014, Ramona a fost surprinsă de paparazzi într-un mall din Bucureşti, în compania unui bărbat galant, dar misterios, despre care s-a scris că ar fi tot italian. Nu a confirmat însă că ar fi avut o poveste de dragoste cu acesta.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5