Raluka s-a împiedicat în rochie la Media Music Awards FOTO

raluka_1_media_music_awards.jpg

raluka media music awards
Raluka (25 de ani) a purtat o rochie albastră, lungă, la Media Music Awards
foto: Gheorghe Chelu

Vedetele au început deja să apară la gala Media Music Awards, la Sibiu. Peste 40 de artiști urmau să urce pe scena amplasată în Piața Mare, joi, 3 septembrie.

Ținute care mai de care mai sofisticate au fost afișate cu mândrie în fața fotografilor, însă unele dintre ele au provocat mici „probleme tehnice”.

S-a prins în rochia de gală

raluka_rochie_media_music_awards.jpg

raluka media music awards
Raluka (25 de ani) a avut probleme cu garderoba la Media Music Awards
foto: Gheorghe Chelu

 

Acesta a fost și cazul Ralukăi (25 de ani), care s-a împiedicat în rochia albastră, strălucitoare, lungă până în pământ. Vedeta a călcat din greșeală pe materialul prețios, iar tocul ascuțit s-a agățat, Raluka fiind nevoită să se aplece pentru a elibera rochia.

loading...
Loading...

Citește și

  • Media Music Awards 2015 Sibiu

    Cea de-a patra ediție a galei „Media Music Awards”, care va avea loc joi seară (3 septembrie) la Sibiu, va putea fi urmărită în direct, atât la MTV România şi PRO TV Internaţional, cât şi pe Internet. Evenimentul din Piaţa Mare este disponibil şi prin live streaming.

  • Joi seară (3 septembrie) are loc gala Media Music Awards, la Sibiu. Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri, iar organizatorii pun la punct detaliile pentru evenimentul la care vor participa cei mai în vogă artişti din România.

  • andreea balan

    A patra ediție a galei „Media Music Awards” va avea loc joi seară (3 septembrie), iar pregătirile au început deja. Scena a fost amplasată în Piața Mare din Sibiu, unde unii dintre cei mai iubiți artiști români urmează să cânte în fața publicului.

  • media music awards artisti 40 de nume sibiu

    Peste 40 de artiști consacrați vor urca pe scena celei de-a patra ediții a Media Music Awards. În seara de 3 septembrie, la gala muzicală de la Sibiu vor cânta cei mai în vogă solişti ai momentului.