Raluca Zenga spune povestea tatuajelor de pe corpul ei

raluca_zenga_foto.jpg

Raluca Zenga tatuaje foto sexy
Raluca Zenga are 34 de ani și este măritată cu celebrul antrenor de fotbal Walter Zenga
foto: arhiva personală

Are corpul acoperit de tatuaje, însă nu şi le-a făcut aşa, pur şi simplu. Raluca Zenga (34 de ani) a ales simboluri cu o semnificaţie aparte pentru ea. Apropiaţii soţiei lui Walter Zenga (55 de ani) ştiu că ea are o înclinaţie spre misticism, aşa că desenele de corp reflectă acest lucru.

În general, ideea de tatuaj este asociată cu o imagine ce reflectă un desen cu mesaj sau un text cu o semnificaţie aparte. Şi Raluca Zenga a optat pentru a-şi înfrumuseţa corpul cu diferite simboluri. Acestea o reprezintă în totalitate şi o protejează. Cum era de aşteptat, iniţialele juniorilor ei nu au fost omise şi au locul lor de cinste.

„Avem ochiul Providenţei care priveşte spre iniţialele copiilor mei, Walter şi Samira”, a declarat ea, pentru emisiunea „Focus Magazin”, prezentată de Diana art și Alexandru Constantin la Prima TV.

Și-a făcut desenele din pasiune pentru astrologie

Soția celebrului Walter Zenga nu şi-a dorit neapărat să aibă corpul plin de cerneală, ci şi-a propus ca acele desene de pe trupul ei să fie opere de artă. Preocupată de elementele oculte, Raluca a ales să-şi continue braţul drept cu cercul magic al Universului. „Acesta este o mandala şi în cazul meu este centrul universului, simbol de feminitate împlinită adică de fecunditate. Împlinirea supremă a femeii este aceea de a procrea. Şi acesta este un simbol foarte drag mie care vine din mitologia celtică, este simbolul triplei zeiţe şi totodată cele trei faze ale lunii şi reprezintă faza în care suntem fiice, mame şi faza înţelepciunii în care suntem o femeie în vârstă, care a trecut deja prin toate etapele vieţii. Eu zic că cea mai frumoasă etapă e luna plină care reprezintă cea în care devenim la rândul nostru părinţi”, a povestit ea despre fiecare desen în parte.

Ultimele tatuaje şi le-a făcut gambe şi reprezintă simbolurile planetelor din harta ei natală şi simbolul de vindecare şi continuă evoluţie spirituală: „Mi-am tatuat luna şi soarele cu simbolul planetelor din horoscopul meu personalizat. Este într-adevăr o pasiune de-a mea astrologia, mă pricep şi în ale astrologiei, dar acum nu-mi scrieţi pe Facebook să vă fac horoscopul sau carta, cum se numeşte acea hartă astrală personalizată, dar da, sunt pasionată de tot ceea ce ţine de motivele cosmice ca simbolism”.

Iar colecţia ei de tatuaje se va îmbogăţi în curând cu un alt simbol. Abia aşteptăm să vedem despre ce este vorba. Cu siguranţă va fi ceva tot legat de astrologie.

Loading...

Citește și