Raluca Zenga s-a fotografiat în WC cu… Fecioara Maria

raluca_zenga1.jpg

raluca zenga copii costum de baie cuplu walter zenga
Raluca Zenga are doi copii cu Walter Zenga
foto: arhiva personală

Deja nu mai suprind cu nimic pozele pe care atât vedetele, cât şi oamenii de rând şi le fac în toaletele de acasă, ori din locurile publice. Însă, cel mai recent selfie pe care Raluca Zenga şi l-a făcut uimeşte de-a binelea…

Frumoasa Raluca Zenga nu face notă discordantă şi îşi postează pe conturile de Facebook şi de Instagram tot felul de fotografii: cu soţul, cu cei doi copii ai lor, sau singură. Cea mai recentă poză pe care Raluca şi-a făcut-o atrage atenţia nu datorită siluetei sale de invidiat, ori a decorului deosebit al toaletei localului din Dubai unde blondina şi-a făcut selfie-ul. Detaliul surprinzător este husa telefonului, pe care e imprimată o… icoană cu Fecioara Maria.

raluca_zenga.jpg

raluca zenga, selfie, wc
Telefonul pe care Raluca l-a folosit ca să îşi facă un selfie în toaleta unui local de lux din Dubai are o husă cu Fecioara Maria
foto: arhiva personală

Fecioara Maria a luat locul unei blonde tunate

Această husă pare a fi o nouă achiziţe, un talisman norocos, probabil. Căci, anul trecut, Raluca Zenga se poza cu un telefon pe a cărui husă era imaginea unei blonde tunate.

raluca_zenga2.jpg

raluca zenga, selfie, wc
Anul trecut, Raluca Zenga avea o husă de telefon cu o blondă tunată
foto: arhiva personală

Raluca Zenga s-a stabilit cu soţul şi copiii lor în Dubai. Povestea de dragoste dintre Raluca şi Walter a debutat în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa FC Naţional. Un an mai târziu cei doi s-au cununat civil, iar nunta au făcut-o abia în 2009, la la Bran. Anul trecut, cu ocazia celor 10 ani de căsnicie, cei doi şi-au reînnoit jurămintele, chiar pe plaja din Dubai. Ei au o fiică, Samira (5 ani) şi un fiu, Walter jj (4 ani).

Loading...

Citește și