Raluca Zenga, răsfăţată cu cadouri de fiţe la lansarea primei cărţi

diana_bart_raluca_zenga_anca_serea.jpg

Raluca Zenga şi-a lansat prima carte în prezenţa unor vedete precum Anca Serea şi Diana Bart
Foto: Arhiva personală

După un an de zile în care şi-a pus gândurile pe hârtie, Raluca Zenga a lansat prima ei carte, "Manualul Mămicii ZEN", miercuri seară (9 septembrie). Evenimentul a avut loc într-un local exclusivist din Bucureşti, iar soţia lui Walter Zenga a avut parte de mai multe surprize.

Raluca a optat pentru o rochie bleu, fără mâneci, care i-a lăsat la vedere tatuajele şi care s-a potrivit de minune cu suviţele mov şi verzi din păr. 

La lansare au participat numeroase vedete: Geanina Ilieş, Anca Serea, Adriana Petrescu, Adina Buzatu, Cream – Claudia Pavel, Diana Bart şi Clara Rotescu fiind câteva dintre celebrităţile care au fost alături de Raluca miercuri seara. 

“Sunt extrem de fericită că mi-am îndeplinit visul de a scrie şi a vă prezenta «Manualul Mămicii ZEN», o carte de suflet pentru mine, care încearcă să descifreze misterele maternităţii. Cartea este scrisă şi cu un strop de umor pentru orice viitoare şi actuală mămică care se va confrunta cu fel şi fel de situaţii neprevăzute. Vă invit să o citiţi”, a spus Raluca Zenga.

raluca_zengachristina_diamonds.jpg

Raluca a primit un ceas de fiţe, cu diamande
Foto: Arhiva personală

Blonda a avut parte şi de mai multe surprize: ea a fost răsfăţată cu cadouri scumpe: ea a primit un ceas Collect personalizat cu diamante albe, negre şi tsaforit şi talismane cu pietre semipreţioase (onix negru, peridot, granat, ametist verde şi citrine), dar accesorizat şi cu simboluri Zen, pentru dragoste şi natură.

Chiar dacă nu i-a putut fi alături  la acest eveniment important din cariera, pentru ca a fost prins cu treburi organizatorice la echipa Sampdoria din Genova, al cărui antrenor este, soţul Ralucăi, celebrul Walter Zenga, a vorbit cu ea aproape tot timpul la telefon, a felicitat-o şi a încurajat-o pentru a-i îndepărta emoţiile care i-au dat târcoale la lansare. Raluca i-a avut însă alături pe părinţii săi, dar şi pe cei doi copii, Samira şi Walter Jr, sursa de inspiraţie pentru “Manualul Mamicii ZEN”.

Loading...

Citește și