Raluca Zenga, petrecere inedită de ziua fiului! A adus grădina zoologică pe terasa casei din Dubai

raluca-zenga.jpg

Raluca Zenga i-a făcut o surpriză uriașă fiului ei
foto: Instagram

Aniversare mare în familia Zenga! Fiul Ralucăi (39 ani) și al lui Walter Zenga (60 de ani) a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani pe 6 aprilie. Fotbalist în devenire, pentru că micuțul cârlionțat calcă pe urmele tatălui său, Walter Junior s-a bucurat de o petrecere pe cinste de ziua lui de naștere.

Părinții i-au organizat un super party, cu animale exotice, un tort etajat cu Fortnite, cu ciocolată albă și neagră, și au adus la propriu grădina zoologică în curtea casei lor de un milion de euro din Dubai, situată pe insula Palm Jumeirah.

tort-zenga-junior.jpg

Tortul a fost spectaculos
foto: Instagram

Samira, fetița mai mare a foștilor soți Zenga, nu s-a temut deloc să se joace cu un șarpe, în timp ce mămică ei a preferat iguana, iar sărbătoritul s-a jucat mai mult cu câteva căprițe și un porcușor de guineea. Petrecerea a fost una reușită dacă toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze.

 

Celebrul Walter Zenga a postat un mesaj emoționant ce marchează ziua de naștere a juniorului familiei. “6 Aprilie 2012… Au trecut 9 ani…La mulți ani, Walter jr.! Cu toată dragostea pe care ți-o port, nu vei fi niciodată singur și atunci când o să vrei să o faci voi fi primul care te va susține în lungul tău drum care se numește viață”, au fost cuvintele lui Walter senior pentru Walter junior. Walter Zenga a fost primul care a anunțat anul trecut în luna octombrie pe pagina sa de Instagram divorțul de soția sa, Raluca, alături de care a fost împreună 17 ani. Cei doi nu au ieșit încă oficial la TV să confime sau să infirme separarea însă apropiații lor știu că au deja vieți separate.

 

 

Loading...