Raluca Zenga a făcut un om din nisip și a primit cadouri pe plajă

zenga_family_nou.jpg

familia zenga
Raluca și Walter Zenga, alături de cei doi copii ai lor, Samira (6 ani) și Walter jr. (3 ani)
foto: arhiva personală

Raluca și Walter Zenga și-au făcut o tradiție din a petrece sărbătorile de iarnă la căldură, pe plajă, în Dubai. Anul acesta, Moș Crăciun a lăsat darurile pentru familia Zenga sub bradul din carton de pe plajă, fix lângă omul din nisip.

Samira (6 ani) şi Walter Jr. (3 ani), cei doi copii ai Ralucăi și ai lui Walter Zenga, s-au plimbat cu cămila pe post de ren al lui Moș Crăciun și au făcut un om din nisip pe plaja din Dubai.

samira_pe_camila.jpg

samira
Samira, fiica Ralucăi Zenga, pe cămilă
foto: arhiva personală

 

“Micul ren poznaș, Crăiasa mării și un om de... nisip garnisit cu morcov și boabe de strugure! Iar eu sprijin sacul de cadouri, deh! Crăciun în Dubai 2015”, a scris Raluca Zenga pe pagina ei de Facebook.

zenga_family_1.jpg

familia zenga
Raluca și Walter Zenga, alături de cei doi copii ai lor, Samira (6 ani) și Walter jr. (3 ani)
foto: arhiva personală

 

Ca în fiecare an, Moș Crăciun a fost darnic și vesel pentru familia Zenga, doar că în loc de sanie cu zurgălăi, a venit în Dubai cu o cămilă. Unul dintre cadourile primite de Raluca a fost lansarea site-ul oficial al "Manualului mămicii ZEN" !

“Pentru cine isi aminteste cu plăcere de articolele pe care le scriam pe blogul "Superficiala", țin să vă împărtășesc cu entuziasm că am lansat site-ul oficial al "Manualului mămicii ZEN" și am creat un nou blog, manualulmamiciizen.ro”, a mărturisit Raluca Zenga.

Unul dintre articolele de pe noul blog al Mamicii Zen este chiar despre aroma Crăciunurilor trecute. 

“A, îmi amintesc bineînțeles cadourile pe care le găseam sub brad sau le primeam direct de la un Moș Crăciun cu voce ciudat de familiară (de obicei un prieten al părinților deghizat cu multă imaginație și mai putine resurse!), care îmi cerea să recit poezii și să promit veșnica, imposibila cumințenie. Chiar și în timpuri de extremă sobrietate comunistă părinții mei reușeau scamatoria de a-mi procura jucării invidiabile, care îmi țineau vreme îndelungată companie. Nu pot să nu mă întreb dacă ai mei copii, înconjurați fiind de mult mai multe obiecte, de un curcubeu de jucării sofisticate, vor mai purta cu sine peste ani amintirea unui ursuleț preferat, a unui carusel cu o melodie melancolică”, a scrie pe noul blog Raluca Zenga.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1