Raluca Zenga, aniversare pe iaht! Walter Zenga, marele absent!

raluca.jpg

raluca zenga aniversare 36 de ani petrecere iaht
Raluca Zenga a petrecut cu fetele în largul mării
Foto: arhivă personală

În acest an, Raluca Zenga și-a sărbătorit ziua într-un mod inedit. Blonda şi-a invitat 30 de prietene la o petrecere pe iaht, organizată chiar de ea, cu tema "Sirene și alte creaturi mitologice".

Raluca Zenga (36 de ani) a petrecut între fete. Deşi toată lumea se aştepta să-l vadă şi pe soţul ei printre invitaţi, antrenorul a lipsit de la cheful consoartei.  

"Anul acesta, am vrut să mă sărbătoresc în mod diferit și am ales să ne desprindem de «terra ferma» pentru a naviga în apele Golfului. Am organizat, așadar, o petrecere pe iaht, care ne-a oferit o priveliște mirifică din mare asupra Dubaiului”, a povestit sărbătorita.

Vedeta a avut alături cele mai bune prietene, în jur de 30 de fete, un DJ care le-a antrenat să danseze pe muzica preferată, și șampanie din belşug!

raluca_aniversare.jpg

raluca zenga aniversare 36 de ani petrecere iaht
Soţia lui Walter Zenga şi-a învitat la chef 30 de prietene
Foto: arhivă personală

“Tortul a fost un deliciu cu crema de nutella....și, desigur, a păstrat tematică marina și mitologică, cu Mică Sirenă și zeul Poseidon! Prietenii m-au răsfățat cu cadouri inspirate, printre care două tablouri-portret realizate de un pictor local renumit, și numeroase accesorii de firma, cercei Chanel, brățări Dior și Prada etc”, a completat Raluca. Nici soţul nu avea cum să uite de aniversarea ei. Aflat în Italia, el i-a trimis cel mai frumos buchet de trandafiri, însoțit de o emoționantă scrisoare. Copiii, Samira și Walter Jr., au pregătit cele mai amuzante felicitări, decorate cu scoici și sirene. "Mami, nu-ți fă griji, ești încă tânăra și frumoasă, te iubim și cu un an mai mult!", i-au scris cei mici.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1