Raluca şi Walter Zenga, naşi la nunta fiului lui Nicu Gheară

2-3-bd-1.jpg

Nașii Raluca și Walter Zenga și mirii Cristi și Ana au fost extrem de emoționați la nuntă

Raluca şi Walter Zenga au fost naşi pentru Cristi Gheară, fiul omului de afaceri Nicu Gheară. Atât ceremonia religioasă, cât şi petrecerea de nuntă au avut loc în România, însă sute de invitaţi au zburat cu avionul pentru a petrecere la nunta de vis, ce s-a desfăşurat într-o staţiune din Austria.

Nuntă mare în familia omului de afaceri, Nicu Gheară, care şi-a însurat fiul în Austria, în celebra staţiune montană Kitzbuhel. Cristi Gheară s-a căsătorit cu frumoasa Ana-Gabriela cu care avea o relaţie de ceva vreme. Cei doi s-au cununat civil anul acesta, chiar pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor, la Bucureşti. Chiar dacă nunta nu a avut loc în România, foarte mulţi invitaţi de la noi au luat avionul pentru a lua parte la eveniment. Artişti cu renume au venit să petreacă, dar şi ca să încingă atmosfera pe ringul de dans la evenimentul cu ştaif de la Kitzbuhel. 

2-3-bd-2.jpg

Pepe și soția lui, Raluca, nu au lipsit de la petrecerea cu ștaif dată de omul de afaceri Nicu Gheară

 

Anda Adam, Pepe, Nadir şi Marcel Pavel i-au încântat pe nuntaşi cu melodiile lor. Pepe a venit însoţit de soţia lui, Raluca, iar Marcel Pavel a venit cu fiul său mai mic, Sasha Pavel. 

La nunta de vis a lui Cristi Gheară au luat parte peste 500 de invitaţi, a avut loc într-un peisaj de vis, în localitatea austriacă, acolo unde familia Gheară deţine o proprietate, în care locuieşte iarna. Printre invitaţi s-au mai numărat: jurata de la “Bravo ai stil”, Raluca Bădulescu, Laura Olteanu, Ciprian Marica, Cornel Dinu Jr., soţia lui Constantin Cotimanis, Florina Mărcuţă, designerul Nausica Mircea, dar şi modelele Claudia neghină şi Ioana Francia. Toată lumea a venit îmbrăcată ca la carte, inclusiv naşii Raluca şi Walter Zenga, care au purtat ţinute de senzaţie. Naşa Raluca Zenga a strălucit într-o creaţie a unei case de modă din Italia, o rochie lungă, superbă, care a costat-o nu mai puţin de  4.000 de euro. 

2-3-bd-3.jpg

Socrul mare, Nicu Gheară, cu soția, Mihaela, alături de Cornel Dinu Jr. și soția acestuia, Aura

 

În schimb, naşul Walter a purtat un sacou negru, elegant, scoţând din buzunar aproximativ 2.700 de euro pentru costumul impecabil. Mireasa a purtat o rochie de la Ersa Atelier, iar soacra mare, Mihaela Gheară, a arătat excelent într-o rochie negru cu auriu de la o cunoscută casă de modă de la noi. Cu toate că a fost o nuntă de fiţe, mirii Cristi Şi Ana Gabriela nu au renunţat la tradiţiile de nuntă şi le-au respectat cu sfinţenie, iar ceremonia religioasă a fost emoţionantă, atât pentru naşi, cât şi pentru miri şi părinţi. Petrecerea de nuntă de la Kitzbuhel s-a încheiat cu un minunat foc de artificii. Ieri, Cristi şi Ana Gabriela şi-au botezat băieţelul de trei luni, în acelaşi loc.

 

Cine este Nicu Gheară

Excentricul om de afaceri Nicu Gheară a fost sâmbătă socru mare la nunta fiului său, Cristi, cu Ana-Gabriela, fiica unui important om de afaceri din judeţul Constanța, cu afaceri în domeniul transportului rutier. 

Nicu Gheară a jucat fotbal în tinerețe, legitimat la echipa FC Rapid. Este naşul de cununie al mai multor artiști și sportivi precum Marcel Pavel, Adrian Mutu și Gabriel Tamaş. Omul de afaceri e cunoscut și ca persoana care le-ar fi făcut cunoștință Shakirei și lui Pique, pe care i-a cununat. 

Gheară şi-a construit imaginea publică organizând o serie de evenimente precum Gala fotbalului românesc și Bucharest Fashion Week. A sponsorizat celebrităţi de la Hollywood care au venit în România, dar și mai mulți artiști autohtoni. 

 

Loading...

Citește și

  • miri nicu gheara nunta austria

    Opulenţa a fost la ea acasă la nunta fiului lui Nicu Gheară! Cristi s-a însurat sâmbătă, iar petrecerea de nuntă, cu sute de invitaţi, a avut loc în Austria, acolo unde familia Gheara se retrage la reşedinţa de iarnă. Naşii cuplului au fost Raluca şi Walter Zenga.

  • Românii au lovit din nou. O reţea de conaţionali, specializată în clonarea cardurilor, a fost anihilată ieri de poliţia română! Unul dintre liderii grupării este, conform autorităţilor, fratele controversatului om de afaceri Nicu Gheară, Constantin, zis „Tică”.