Raluca Moianu, în prag de depresie după moartea soțului ei: «Am o fetiţă de 14 ani, nu pot să îmi permit»

raluca-moianu-fetita.jpg

Raluca Moianu s-a menținut puternică pentru fiica ei, Mara
Foto: Arhivă Click!

Raluca Moianu, fosta gazdă a îndrăgitei emisiuni „Iartă-mă”, a trecut printr-o perioadă cumplită în luna iulie a anului 2018, atunci când soțul ei, Marius Ancuța, a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui diagnostic cutremurător: cancer la plămâni. Pentru a reuși să depășească imensul șoc suferit, fosta prezentatoare a dezvăluit că s-a ferit de depresie cu ajutor profesionist, venit din partea unui specialist în domeniu.

Luptându-se cu tragedia suferită, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva momente în care a simțit că o cuprinde depresia și, nedorind să se adâncească în această afecțiune, a apelat la ajutorul unui specialist în domeniu. 

Raluca Moianu, despre depășirea depresiei după moartea soțului

Nedorind să se lase pradă depresiei, pe lângă consilierea de care a avut parte, Raluca Moianu și fiica ei, în vârstă de 14 ani, au reușit să se consoleze reciproc, dându-și speranță una alteia că totul va fi bine în cele din urmă. Cele două s-au străduit să treacă peste momentul dureros, după ce și-au dat seama că nu se mai pot baza de acum în colo pe stâlpul familiei lor. 

raluca_moianu_marius-ancuta.jpg

Raluca Moianu a suferit cumplit după moartea soțului ei, Marius Ancuța
Foto: Sever Gheorghe

 

Raluca Moianu a recunoscut, totuși, că atunci când a simțit că depresia îi dă târcoale, a apelat imediat la ajutorul unui specialist. „Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţă de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă”, a declarat Raluca Moianu la Antena Stars. 

Cum a trecut peste șoc fiica Ralucăi și a lui Marius Ancuța, Mara

Fostul comentator sportiv Marius Ancuța a murit în luna iulie a anului trecut. Acesta a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni de viață slăbise enorm. Foștii soți au împreună o fiică, pe Mara, care a trecut la o vârstă fragedă prin șocul despărțirii de tatăl său. 

„La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie s-a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva. (..) În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar, pentru că el abia se ținea pe picioare. Ulterior, au fost niște săptămâni foarte urâte, a făcut radioterapie. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure. Copila mea e puternică, seamănă cu el, e mândră ca el și mi-a spus: «Nu vreau să mi se plângă de milă»”, povestea recent fosta prezentatoare TV. Raluca Moianu și Marius Ancuța au divorțat la un moment dat, în octombrie 2013, după 15 ani de căsnicie, însă cei doi s-au împăcat în cele din urmă. 

Loading...

Citește și

  • raluca moianu marius ancuta

    Raluca Moianu (49 de ani) și fata ei, Mara Ilinca, au suferit un șoc, în urmă cu șase luni, când Marius Ancuța, fost comentator la Eurosport, a pierdut bătălia cu cancerul la plămâni. Fosta gazdă a emisiunii ”Iartă-mă” (TVR 1) ne-a acordat un interviu emoționant, marţi, de ziua prințesei, care a împlinit 14 ani.

  • Durere mare! Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a pierdut lupta cu moartea. Comentatorul Eurosport, specializat în snooker, a murit joi dimineaţă, la vârsta de 50 de ani. Marius Ancuţa lupta de câteva luni cu o boală crudă şi a fost operat la Cluj Napoca. Din păcate, nemilosul cancer l-a răpit de lângă fetele lui dragi, Raluca Moianu şi fiica lor, Mara (13 ani).