INTERVIU Raluca Moianu, și mamă, și tată pentru fiica adolescentă: «Nu vreau ca Mara să crească tristă»

8_01-rm.jpg

Raluca Moianu o sprijină pe Mara să-şi urmeze pasiunea pentru dans

În tinereţe, a fost vocea caldă de la Radio Contact, apoi, în anul 2000, a păşit în lumina reflectoarelor la TVR 1, unde a prezentat reality-show-ul „Iartă-mă”. La 50 de ani, Raluca Moianu este o femeie activă, fermecătoare şi plină de surprize, dar şi mama adorabilă a unei adolescente de o frumuseţe răpitoare.

Raluca Moianu sfidează trecerea timpului, iar fiica ei adolescentă, Mara Ilinca (14 ani), i-a moştenit frumuseţea. Despre cum e viaţa fără Marius Ancuţa şi cum e acasă cu o fiică sportivă, tânără şi neliniştită, ne-a spus într-un interviu la care lacrimile de emoţie şi-au făcut apariţia la un moment dat.

Click!: Ai o fiică superbă. De ce crezi că a obţinut doar locul al treilea la Miss Boboc?

Raluca Moianu: A luat acel loc pentru că nu a ştiut să răspundă la o întrebare despre istoria liceului. Mara s-a făcut şi mai frumoasă, dar a conştientizat că a pierdut puncte pentru asta şi că a obţinut doar acel loc. Ea e mai frumoasă decât mine, cred că seamănă cu Mario (Ancuţa, soţul Ralucăi, care s-a stins din viaţă acum un an şi jumătate - n.r.). Are ochii lui albaştri, ai mei sunt verzi...

Amândouă îi simţiţi enorm lipsa lui Mario...

Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu.

Citeşte şi 

Marius Ancuţa a murit la doar 50 de ani. Fostul soţ al Ralucăi Moianu suferea de o boală gravă

Ce fericiţi erau Raluca Moianu şi fostul ei soţ după împăcare!

 

Mara a moştenit pasiunile tatălui sau ale tale?

Iubeşte sportul pe lângă dans, balet şi ce a mai făcut ea de-a lungul timpului, e pasionată de fotbal, ştie toate echipele, jucătorii şi merge la meciuri cu prietenii ei. A încercat să mă ducă şi pe mine şi chiar am fost o dată. N-a fost rău, însă nu am fost foarte relaxată. Nu-mi plac locurile unde pot fi conflicte. Îi place şi handbalul, are favorite printre fetele care joacă, a făcut şi ea, e sportivă. Acum cochetează cu zona de dans contemporan pentru că şi-a dat seama că baletul clasic nu e pentru ea. A intrat cu notă mare la Liceul „I.L. Caragiale”, e mulţumită de colegi şi de prieteni.

Are şi Mara voce de radio la fel ca mama ei?

Are o voce răguşită care îi dă un aer misterios, dar nu e voce de cântat. Are o voce gravă şi ar putea face radio. A venit la Şcoala de Radio şi Televiziune şi s-a descuracat bine. Dar nu prea vrea să apară la televizor.

Cum te menţii, cum de arăţi atât de bine?

Cred că totul vine din interior. Unul dintre colegii mei spunea, în glumă, că nu am „gena îmbătrânirii”. Nu prea am timp să fac sport, însă merg foarte mult pe jos. Şi mănânc puţin de când mă ştiu.

Ce activităţi mai ai în afară de radio şi Şcoala de Radio şi Televiziune?

Prezint evenimente pentru corporaţii, ţin cursuri, iar de anul acesta sunt profesoară asociată la UNATC. Ţin cursuri de radiojurnalism şi de comunicare, tehnică de televiziune.

Ce urmează pentru tine şi Mara până la sfârşitul anului?

Mara ar vrea să plecăm în vacanţă. Întreabă-mă cu o zi înainte unde plec, iar eu, pentru că sunt zodia Leu, nu ştiu...

Cum staţi cu dragostea?

Mara e în perioada în care i se face foarte mult curte şi e mulţumită de ideea aceasta. Dar parcă n-are timp, e ocupată. Iar eu n-am timp, că muncesc foarte mult. Am de ţinut o casă, un copil de crescut şi recunosc că în anul în care a trecut nu am avut minte pentru asta. Am avut nevoie de o perioadă în care trebuia să mă vindec. Şi nu ştiu dacă îmi va trece vreodată.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1